Cep Telefonunuzda Bu Uygulama Varsa Hemen Silin! Kredi Kartınızı Boşaltıyor
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Cep Telefonunuzda Bu Uygulama Varsa Hemen Silin! Kredi Kartınızı Boşaltıyor

Cep Telefonunuzda Bu Uygulama Varsa Hemen Silin! Kredi Kartınızı Boşaltıyor

Akıllı telefonların vazgeçilmez yönü uygulamalar. Hepimiz uygulama marketlerden ücretsiz bir çok uygulamayı indirerek kullanıyoruz. Ancak bu uygulamalar içerisinde öyle özellikleri olan var ki. Her anınızı takip ediyor ve güvenliğinizi tehdit ediyor. İşte telefonunuzdan hemen sileceğiniz uygulama.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Cep Telefonunuzda Bu Uygulama Varsa Hemen Silin! Kredi Kartınızı Boşaltıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akıllı telefonların vazgeçilmezi uygulamalar tehlike saçıyor. Özellikle Google play uygulamaları en büyük tehlikeyi oluşturan uygulamaları barındırıyor. Ücretsiz olarak indirdiğimiz uygulamalar korkunç bedeller telefon hattınızdan tahsil edilmesini sağlıyor.

Uzmanlar akıllı telefonlara indirilen uygulamalar için vatandaşları uyarırken özellikle ücretsiz kullanım verdiklerini vaad eden uygulamalardan uzak durulması konusunda uyarılarda bulundular. Özellikle hesap makinesi ve benzeri özellikleriyle kullanıcılara kolaylık sağladığı düşünülen uygulamalar için telefonlar zararlı uyarısı vermiyor ancak tehlike bundan sonra başlıyor.

Ücretsiz olarak indirdiğiniz uygulama dan önce uygulama marketleri sizlerden kredi kartı bilgilerinizi istiyor. Ardından sözleşme içerisinde çok küçük maddeler halinde ilk ay yada ilk üç ay ücretsiz sonrasında ücretlendirilir ibaresi yer alıyor. Siz uygulamayı indirdikten sonra ve deneme süresi geçmesinin ardından uygulama yöneticisi sizin haberiniz bile olmadan kredi kartınızdan otomatik çekim yapmaya başlıyor.

Kartınızdan çekilen ücretler 200 euroya kadar ulaşabiliyor. İlk ay ekstrenizde farketmemeniz halinde sonraki ay daha farklı bir ücret ile karşılaşabilirsiniz. Uzmanlar uygulama marketlerde yayıncıları iyi araştırılmadan ücretsiz uygulamalara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP