İş Bankası Kredi Başvuru Şartları 2018

İş Bankası Kredi Başvuru Şartları 2018

Kurulduğu günden bugüne verdiği tarım, ihtiyaç, konut gibi kredilerle esnafın, köylünün, memurun ihtiyaç sahibi herkesin yanında olan Türkiye İş Bankası 2018 yılında da verdiği uygun faizli kredilerle her ihtiyacı karşılayabilmenize olanak sunuyor. İşte en uygun faiz oranlarıyla kredi çekebilmek için sizden istenen şartlar haberin devamında…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
İş Bankası Kredi Başvuru Şartları 2018
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 Yıl Vadeli Konut Kredisi

Ev almak Türkiye İş Bankası konut kredisi ile artık çok rahat. 2 milyon Türk Lirası’na kadar çekebileceğiniz konut kredisini %1,16’den başlayan uygun faiz oranlarıyla ödeme kolaylığı Türkiye İş Bankası’nda.

%1,47 Faizle İhtiyaç Krediniz İş Bankası’ndan

999 Türk Lirası’ndan 999.999 Türk Lirası’na kadar her türlü ihtiyacınıza uygun ihtiyaç kredisi %1,47 faiz oranı ve 3 aydan 48 aya kadar vade seçenekleriyle Türkiye İş Bankası’nda. Kredinin dosya masrafları ise sadece 50 lira.

Kredi Başvurusu Yapmak İçin Gerekli Belgeler

Kredi çekmek artık çok kolay. Başvuru yapabilmeniz için yapmanız gereken ister internet bankacılığı üzerinden T.C. kimlik numaranızı kullanarak ihtiyacınız için belirlediğiniz tutara sorgulama yaptırabilir isterseniz kimlik belgeniz, bulunduğunuz aya ait elektrik, su, doğalgaz faturalarından biri, aylık gelirinizi gösteren onaylı bir belge ve eğer konut kredisi çekmeyi planlıyorsanız alacağınız konuta ait tapu belgesiyle birlikte herhangi bir Türkiye İş Bankası şubesinden rahatlıkla kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Eğitim Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

Çocuğunuzun okul masraflarını karşılamak ve vadeli olarak ödemek istiyorsunuz. Türkiye İş Bankası sunduğu eğitim kredisi ile sizlere bu imkanı sağlıyor. Tek yapmanız gereken başvuru formu, nüfus cüzdanı (fotokopisiyle birlikte), gelirinizi gösteren onaylı bir belge ve okul masraflarını gösteren öğrenci kayıt belgesiyle başvuru yapmak.

Mobil Bankacılık Şubesinde Hızlı İşlem

Günümüzde işlemlerimizin çoğunu kullandığımız cep telefonları ile hızlı bir şekilde internet üzerinden yapmaya başladık. Türkiye İş Bankası yenilikçi vizyonuyla öncülük ettiği mobil uygulaması “İş Cep” ile kullanıcılarına pek çok işlemi hemen halledebilme kolaylığı sunuyor. Kredi başvuruları, EFT, havale gibi birçok işleminizi rahatlıkla yapabildiğiniz “İş Cep” uygulamasıyla size en uygun krediyi bulmak için uygulamayı indirip kredi başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP