Yapı Kredi Seracılık Kredisi Avantajları Nelerdir?

Yapı Kredi Seracılık Kredisi Avantajları Nelerdir?

Ülkemizde seracılık halkın geçim kaynağının büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Toprağa ve organik yaşama verdiği önem neticesinde seracılık aslında Türkiye’nin en önemli mesleklerinden birisidir. Her geçen yıl önemi daha da artan seracılık, teknolojiyle birlikte kendisini sürekli geliştirmektedir. Kazancı yüksek olan bir meslektir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Yapı Kredi Seracılık Kredisi Avantajları Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğal ortamda kafa dinlemek isteyenlerin severek yapabileceği dinlendirici ve huzur verici bir meslek alanıdır. Seraların içerisinde her türlü sebzeler gönül rahatlığıyla yetiştirilebilir. Evet, siz de sera kurmak, seracılık yapmak istiyorsanız, hiç ertelemeyin! Yapı Kredi sera kurmak isteyenler için, serasını genişletmek, onarmak ve her türlü bakımlarını karşılamak isteyenler için Seracılık Kredisi fırsatı sunmuştur.

Yapı Kredi’de Kaçırılmayacak Fırsat

Türkiye’nin ekonomik yapısını göz önünde bulundurarak tarıma verdiği destekle her zaman çiftçinin yanında olmaya çalışan Yapı Kredi bu yıl da çiftçiler için kredi kampanyalarını devam ettirmiştir. Çiftçilik alanında sera kurup yeni iş sahibi olmak isteyen ya da iklim şartlarından olumsuz etkilenmiş sera sahiplerinin seralarını yeniden kurmak ve zararlarını karşılayabilmek için Yapı Kredi Seracılık Kredisi kaçırılmayacak bir fırsat!

Ödeme Konusunda Artık İçin Rahat

İhtiyacınıza ve hasadınıza uygun ödemenizi tek seferde vade sonunda anapara ve faizi ile birlikte yapabilirsiniz. Seraların bakım, yenileme ve modernizasyonu için ise uzun vadede ödeme seçeneklerine sahip krediden faydalanabilirsiniz. Her türlü ödeme imkânları sunan Yapı Kredi ile artık vadelerinizi nasıl öderim derdine düşmeye gerek yok, çünkü artık içiniz rahat.

Yapı Kredi Seracılık Kredisi Başvuru İçin Gerekli Belgeler?

Seracılık Kredisi için şubeye başvuru için gitmeden evvel elinizde hazır bulundurmanız gereken bazı belgeler vardır. Bu belgeler aşağıda belirtiliyor. Fakat bu belgelerin dışında banka sizden başka belgeler de isteme hakkına sahiptir.

Tarım ile ilgili tüm kredi başvurularında olduğu gibi öncelikli olarak yanınızda Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olması gerekmektedir. Her kredi için olmazsa olmaz nüfus cüzdanı fotokopisi. İkametgâh belgesi ve varsa kendi üzerinize ait tapu kayıtları. Seracılık yapacağınız araziye ait tapu ya da kira kontratı. Kontrollü örtü altı üretim yaptığınızı gösteren belge gerekmektedir. Eğer sera satın alacaksanız satın alınacak olan seranın bilirkişi tutanağı gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP