Vatandaşlara PTT’den Temel İhtiyaç Kredisi!

Vatandaşlara PTT’den Temel İhtiyaç Kredisi!

ABONE OL
23 Aralık 2022 23:25
Vatandaşlara PTT’den Temel İhtiyaç Kredisi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT vatandaşlar için düşük faizli temel ihtiyaç kredisi başlattı ve başvurular internet yadasms ile yapılabiliyor. Bu krediden kimler faydalanabilecek?

Tüm dünyada yaşanan pandemi nedeniyle vatandaşlar ekonomik sıkıntılar çekiyor fakat bankalar ve devlet birçok uygulamayla vatandaşının yanında oldu. Bunlardan biri olan ptt, vatandaşlara düşük faizli temel ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Kefil veya şarta gerek olmadan tek bir sms ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi için başvuru yapabilirsiniz.

PTT İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarının Yanında!

PTT ekonomik açıdan zor günler geçiren vatandaşına destek olmak için çıkardığı düşük faizli kredi özellikle kefil ve şart gerektirmediği için vatandaşların daha fazla ilgisini çekiyor. PTT müşterilerini rahatlatacak bir diğer durum ise başvuruları sms yolu ile yapabilmesi bu durum vatandaşın sağlığını da önemsediğini gösterdi.

SMS ile başvuru için; Özellikle bu imkân dar gelirli aileler için büyük bir fırsat haline geldi. SMS ile başvuru yapacak kişiler ‘’EMEKLİ’’ yazıp T.C kimlik numaranızı 3050’ ye göndererek başvurunuzu oluşturabilir. Kısa süre içerisinde banka tarafından size dönüş yapılacaktır.

Faiz Ne Kadar?

PTT’nin vatandaşlarını düşünerek çıkardığı 50 bin TL ihtiyaç kredisi ile 36 aya kadar vade imkanı sunarken, aylık ödenmesi gereken tutar ise 1.250 TL’dir. Faydalanmak isteyen herkes başvuruda bulunabilir. Bu zorlu günlerde müşterilerinin yanında olmayı tercih eden PTT’nin sunduğu avantajlar oldukça dikkat çekicidir. Ayrıca PTT’nin sunduğu bir diğer fırsat da banka müşterileri ev ve araba sahibi olabilecek.

Vatandaşlara PTT’den 50.000 TL Temel İhtiyaç Kredisi!

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP