Esnaf Olsun Olmasın Herkes Kredi Alabilecek Hemde 184 TL Taksit İmkanlarıyla
  • Finans 365
  • Kredi
  • Esnaf Olsun Olmasın Herkes Kredi Alabilecek Hemde 184 TL Taksit İmkanlarıyla

Esnaf Olsun Olmasın Herkes Kredi Alabilecek Hemde 184 TL Taksit İmkanlarıyla

Son dönemde bankaların kefil istemesi ve taksitlendirmede esnek olmaması vatandaşın canını sıkıyor.QNB Bank duruma el koyarak radikal kararlar aldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:39
Esnaf Olsun Olmasın Herkes Kredi Alabilecek Hemde 184 TL Taksit İmkanlarıyla
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar kredi almak istersen en önce faiz oranları ve taksitlendirme seçeneğine bakıyor. Nakit ihtiyacı olan ve maddi olarak sıkışık olan vatandaşlar bütçelerine en uygun olan kredi kampanyasını seçmeye çalışıyor. Ancak birçok banka taksit seçeneklerini uzun zamandır esnetmiyor hatta değiştirmiyor bile. Kefil ve teminat gibi prosedürlerle de vatandaşı çok uğraştıran bankalar bir alternatif nihayet geldi. QNB Bank 184 TL taksit seçeneğiyle kredi vermeye hazırlanıyor. Üstelik 36 ay vade imkanlarıyla bu fırsatı vatandaşlara sunmuş olacak. 5 bin TL’ye kadar kredi alma imkanı olan vatandaşlar için kredi başvuruları kısa zaman içinde başlamış olacak.

Artık ATM’lerden de Başvuru Alınması Mümkün

Kredisi alan vatandaşlar 3 ay ödeme yapmayacaklar. 3 ay içinde vatandaşların ekonomik olarak rahat nefes alması bekleniyor. 3 ayın hemen ardından normal ödeme planı devreye girmiş olacak. Yüzde yüz olacak şekilde kredilendirme uygulanacak olan vatandaşların kredi sicil notları da dikkate alınacak. Ancak kredi sicil notu zannedildiği gibi önem arz etmeyecek. Kredi sicil notunda problem olan vatandaşlardan geliri belgeleyen evrak istenmiş olacak. Tüm bu işlemlerin ardından vatandaşa kredisi verilmiş olacak. Kredi başvuruları için ATM’leri kullanma da serbest olacak. Online şekilde ya da şubelere giderek de başvuru yapabilirsiniz. Bu kredinin vatandaşa yıllık maliyeti %21.70 olacak. Gayet cüzi olan bu değer vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP