Denizbank’tan Ev Hanımlarına Müjde! 25 Bin TL Krediniz Hazır Alabilirsiniz
  • Finans 365
  • Kredi
  • Denizbank’tan Ev Hanımlarına Müjde! 25 Bin TL Krediniz Hazır Alabilirsiniz

Denizbank’tan Ev Hanımlarına Müjde! 25 Bin TL Krediniz Hazır Alabilirsiniz

Denizbank'tan ev hanımlarına bir son dakika müjde haberi geldi! Ev hanımlarına 25 bin TL kredi vereceğini açıklayan Denizbank, ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Denizbank, ev hanımlarına 25 bin TL'lik kredi vereceğini resmi internet sayfasından açıkladı. Peki Denizbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Denizbank’tan Ev Hanımlarına Müjde! 25 Bin TL Krediniz Hazır Alabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizbank’tan ev hanımlarına bir son dakika müjde haberi geldi! Ev hanımlarına 25 bin TL kredi vereceğini açıklayan Denizbank, ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Denizbank, ev hanımlarına 25 bin TL’lik kredi vereceğini resmi internet sayfasından açıkladı. Peki Denizbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir? Ev hanımlarının, Denizbank’tan 25 bin TL’lik ihtiyaç kredisi alma koşulları nelerdir? İşte bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizde…

Türkiye’nin en prestijli bankalarından biri olan Denizbank, ev hanımlarına 25 bin TL’lik kredi vereceğini bir son dakika haberi olarak resmi internet sayfasından duyurdu. 25 bin TL’ye kadar 36 ay vade seçeneği ile kredi kampanyasına katılmak mümkün.

Denizbank, ev hanımlarına 25 bin TL kredi vereceğini açıkladı. 25 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan Denizbank uygulaması üzerinden gerçekleştirilen başvurular ise kısa süre içerisinde netice bulacak.

Denizbank Ev Hanımlarına 25 Bin TL Kredi Başvuru Nasıl Yapılır?

Ev hanımlarının, Denizbank tarafından kendilerine verilecek 25 bin TL’lik krediye başvuru yapmaları için öncelikli olarak kendilerine en yakın Denizbank şubelerine gitmek başta olmak üzere Denizbank internet bankacılığı sistemini kullanmak, Denizbank çağrı merkezi ile iletişime geçmeleri gerekir.

Aynı zamanda kredi notu 1300 ve üzerinde olan ev hanımlarının başvuru yapmaları durumunda kredi değerlendirmelerine geleceklerini ve değerlendirme neticesinde olumlu cevap çıkması durumunda ise ev kadınlarının istemiş oldukları bu krediyi almaları mümkündür.

Denizbank 25 Bin TL’lik Kredi başvurularının  Yapılması

36 ay vade seçeneği ile Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyen ev hanımları, cep telefonlarından bir mesaj atmak suretiyle ne kadar kredi onayı alabileceklerini görebilirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak istenilmesi durumunda cep telefonunun mesaj bölümüne girmek suretiyle

‘KREDİM TC kimlik numarası yazılır ve bu mesaj 32 80’i gönderilir.’

Ortalama 15 dakika içerisinde Denizbank uygulaması üzerinden başvuru yapan müşterilere neticesi Genel Müdürlük aracılığı ile verilir ve onaylı tutar olması halinde ise onaylı kredinin en yakın banka şubesi ile kimlikle kullanılması şeklinde bir mesaj gelecek. Denizbank hesabı bulunan vatandaşlar ise Denizbank’ın mobil uygulamasını erişim sağlamak suretiyle buradan da yine aynı şekilde kredi başvurusu yapabilir ve onaylı tutarı banka şubelerine gitmeden hesaplarına aktarabiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP