Kadın Girişimciler İş Mi Kurmak İstiyorsunuz? Krediniz Halkbank’ta! 
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kadın Girişimciler İş Mi Kurmak İstiyorsunuz? Krediniz Halkbank’ta! 

Kadın Girişimciler İş Mi Kurmak İstiyorsunuz? Krediniz Halkbank’ta! 

Halkbank, Türkiye'nin en prestijli kamu bankalarından ve özellikle de kadın girişimcilerin iş yaşamında daha fazla aktif rol almaları açısından hareket etmeye devam ediyor. Halkbank, faizsiz kredi kampanyasını sundu. Kendi işini kurmak isteyen kadın girişimcilere 225 bin TL'ye varan kredi avantajı Halkbank şubelerinden sunuşuyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Kadın Girişimciler İş Mi Kurmak İstiyorsunuz? Krediniz Halkbank’ta! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendi işini kurup iş hayatında aktif bir şekilde rol almak isteyen kadın çalışanlar açısından harekete geçen Halkbank, yepyeni bir kampanya başlattı. Halkbank kadın girişimci kredisi adı altında sunduğu bu kampanyada kendi işinin başında bulunan ya da yeni bir iş kuracak olan kadınlara faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Halkbank’ın bu kredisi aracılığı ile faizsiz finansman desteği almak isteyen kadın girişimcilerin, en az %50 hissesi kadınlarda bulunan işletmelerden oluşması şartı aranıyor.

 Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Özellikleri Ve Detayları Nelerdir?

 Hangi piyasada olursa olsun, yeni bir işletme kurmuş ve henüz 6 ayını tamamlamamış olan kadın girişimciler, Halkbank’tan 50 bin TL tutarında faizsiz kredi çekme imkânına sahip. Bunun yanı sıra aynı zamanda işletmesini kurduktan sonra 6 ayı tamamlamış kadın girişimciler için ise yine aynı şekilde verilen kredi miktarı 100.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Her iki krediyi kampanyasında Halkbank tarafından kadın girişimcilere ödeme kolaylıkları sağlamak adına 6 aylık ödemesiz dönem imkanı da sağlanıyor. Halkbank tarafından kadın girişimcilere özel bir şekilde oluşturulan bu finansman desteği oldukça büyük bir ilgi gördü. İş dünyasında en çok destek alınan kamu bankası Halkbank, diğer taraftan en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip kadınlara da yine aynı şekilde kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu belgeye sahip ve ilgili meslek dalında son 1 sene içerisinde kendi adına işletme kurmuş olan kadın girişimcilere, ‘0’ faiz oranı ile 225 bin TL’lik kredi desteğinden faydalanabiliyor.

 Halkbank Faizsiz Girişimci Kadın Kredisi Başvuruları Nasıl Yapılır? 

 Şimdiye kadar değişik iş sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere en uygun şartlarda Kredi yardımı sunan Halkbank, şimdi ise kadın girişimcileri desteklemek amacıyla bu kampanyayı başlatıyor. 225 bin TL’ye varan faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak amacıyla başvuru sahiplerinin bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu tür kredilerde vade süresi ile faiz oranları, işletmelerin finansal yapılarına göre belirlendiği için kredi desteğinden faydalanmak isteyen kadınların en yakın Halkbank şubesine başvuru yapmaları gerekir. Halkbank kadın girişimcileri destekleyerek iş yaşamında daha fazla aktif rol almalarını sağlıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP