DOLAR

32,5862

0.22%
EURO

34,8096

0.41%
ALTIN(gr)

2.410,49

-0,91%
BİST 100

%
O Şirketin Yatırımları Da Halka Arz Ediliyor!

O Şirketin Yatırımları Da Halka Arz Ediliyor!

Şirketin resmi hesabı üzerinden yapılan açıklamada; 4-5 Kasım 2021 tarihleri arasında talep toplama  olacak. Halka arz, 110 TL gibi sabit bir fiyattan gerçekleştirilecek olup, ortak satış yöntemi ile olmak üzere tamamı toplamda 13.400.000 TL nominal değere sahip bu şirketin hisseleri, halka arz edilecektir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
O Şirketin Yatırımları Da Halka Arz Ediliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diğer taraftan halka arz edenlerin, 2. 680.000 TL  nominal değere sahip ek pay satış hakları da mevcuttur. Halka açıklık oranı ise yüzde %20 olarak belirlenmiş olup ek pay satışı olması durumunda ise yüzde %24  oranına ulaşaraktır.  Gedik Yatırım olarak, 2013 senesinden itibaren toplam büyüklüğü 800 milyon TL olan 24 halka arz uygulamasında lider ve eş liderlik faaliyetlerini gerçekleştirmiş olup toplamda 120’nin üzerinde halka arz gerçekleştirilen taraftaise konsorsiyum üyesi olarak bulunmuş bir şirkettir.

 Gedik Yatırım’ın Halka Arz Edilmesinin Sağladığı Avantajlar Nelerdir? 

 Gedik Yatırım hisselerinin halka arz edilmesinin sağlamış olduğu faydalara değinmeden önce ‘Halka Arz’ kavramının ne olduğunu bilmekte fayda olacaktır.

 Halka Arz Ne Demektir? 

 Bir şirketin, sermayesini temsil etmekte olan hisselerinin satışa çıkarılmasını ilan eden firmanın bütün yatırımcılara, şirkete ortak olma imkanı sağlaması sistemidir.

 Çalışma alanlarını ya da kapasitesini geliştirmek, yeni yatırımlara kaynak bulmak amacıyla, finansal kaynağa ihtiyacı bulunan şirketler, Kredi veya borçlanma durumu olmadan yatırım yapabilmek amacıyla Borsa İstanbul’da hisselerinin işlem görebilmesi amacıyla halka arz gerçekleştirilir.

 Gedik Yatırım İle Halka Arz Neden Yapılmalı? 

 Halka arz edilecek şirket ile alakalı detaylı bilgiler, şirketin Kap’ta ilan edilmesinin sonrasında bütün izahname dukomanlarına kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmak mümkündür. Talep toplama öncesi, katılımcıların taraflarına detaylı bilgilendirme yapılır. İşlemlerin gerçekleşme durumu ile emirlerle alakalı birebir yatırım temsilcisi her zaman katılımcıların yanındadır.

 Halka Arz Tecrübeleri 

 Gedik Yatırım olarak, 2011 senesinden itibaren 800 milyon TL büyüklüğüne ulaşan ve 24 harika uygulamasında eş liderlik ile liderlik yapmış olan ve toplamda 120’nin üzerinde halka arz uygulamasında ise konsorsiyum üyesi olarak yer almış bir şirkettir. 

 Gedik Yatırım Halka Arzında Katılım Nasıl Sağlanır? 

 Gedik Yatırım nezdinde açılmış bir hesap var ise online üzerinden halka arz işlemleri menüsünden ya da  GEDİK Trader uygulaması üzerinden çok kolay bir şekilde halka arz uygulamasına katılım sağlanabilir, talepler gerçekleşme durumunu takip edebilirsiniz. Gedik Yatırım nezdinde hesap yoksa eğer anında ‘hesap aç’ butonu ile hesap açılış işlemleri online bir şekilde yapılabilir. 27 ilde bulunan 43 şubeden ya da 444 0 400 35 numaralı yatırımcı iletişim merkezine bağlanarak Gedim Yatırım Halka Arz ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmanız mümkündür.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP