DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Dolar İçin Ünlü Spekülatörden Uçuk Fiyat Tahmini! Sene Sonu Dolar Kaç TL Olacak?
  • Finans 365
  • Borsa
  • Dolar İçin Ünlü Spekülatörden Uçuk Fiyat Tahmini! Sene Sonu Dolar Kaç TL Olacak?

Dolar İçin Ünlü Spekülatörden Uçuk Fiyat Tahmini! Sene Sonu Dolar Kaç TL Olacak?

Dolar, euro ve sterlin... Dünya döviz piyasalarında ekonomik dengeleri alt üst eden ya da rotayı çizen en önemli üç unsur. Özellikle de dolar başta olmak üzere euro, son zamanlarda almış başını gidiyor. Peki ama nereye kadar gidecek? Uzmanlar ne diyor? Bugün (8 Kasım Pazartesi 2021) döviz piyasasındaki son gelişmeler neler? 1 dolar ne kadar? 1 euro ne kadar? 1 sterlin ne kadar? Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Dolar İçin Ünlü Spekülatörden Uçuk Fiyat Tahmini! Sene Sonu Dolar Kaç TL Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün (8 Kasım Pazartesi 2021 parasız kapat sterlin, euro ve dolar kuru Sabah saatlerinde düşüşle başladı. Dolardan meydana gelen değer kaybı yüzde 0,0 6 oranında gerçekleşirken, Euro’da ise bu oran yüzde 0,16 vs tahlilindeki oranı ise yüzde sıfır Birgül 15’i buldu. Işte bugünün döviz piyasası ile ilgili ön plana çıkan değerler ve çok daha fazlası…

 Gerek ekonomistler tarafından gerekse de vatandaşlar tarafından Dolar kuru yakından takip edilmeye devam ediliyor. Amerikan Merkez Bankası (ve de) faiz kararının hemen sonrasında kayda değer bir değişiklik göstermeyen Dolar kuru evini Gül 8 Kasım Pazartesi sabahına düşüşle başladı. Bu değer kaybı ise euro ve sterlin başta olmak üzere bütün döviz kurlarında etkisini gösterdi.

 1 İngiliz Sterlini Ne Kadar?

 Bugün sabah saatlerinden itibaren 1 İngiliz Sterlini piyasada alış fiyatı 13,0063 TL olarak gerçekleşirken, satış fiyatı ise 13,0715 TL olarak kayıtlara geçti.

1 € Ne Kadar?

 8 Kasım Pazartesi günü alış fiyatı 11,1180 TL olarak işlem görürken, satış fiyatı ise 11, 1994 TL olarak işlem görüyor.

 1 USD (ABD Doları ) Kaç TL?

 Bugün 1 ABD dolarının alış fiyatı 9,6727 TL olarak işlem görürken, satış fiyatı ise 9,6768 TL olarak işlem görüyor.

  Döviz piyasasındaki son gelişmeler böyle… Bundan sonra başta ABD doları olmak üzere İngiliz Sterlini ile avro fiyat gelişimleri nasıl olacak? Ekonomistler, bu sorunun cevabını genel itibariyle Amerikan Merkez Bankası’nın 15 milyar dolar hacminde mal alımı azaltımı kararı almasının pek bir etki oluşturmadığını, kasım ayının ortalarından itibaren Amerikan Merkez Bankası’nın aldığı kararın uygulanacağını ve böylelikle altın olmak üzere euro, dolar ve sterlin fiyatlarında meydana çok radikal değişimlerin geleceği tahmin ediliyor. Döviz piyasasında meydana gelen gelişmeleri, sıcağı sıcağına bu sayfalardan takip edebilirsiniz.

Dolar Yıl Sonu 10 TL Mİ Olacak?

İşin Uzmanı İslam Memiş Uyardı:

(Dolarda çift hane ihtimali) Çok büyük bir ihtimalle var çünkü ucu açık. Hadi kibarcasını konuşalım; 10 lira demeyelim de 9,99  lira diyelim. Bunu da telaffuz edebiliriz. Bir ay önce bir yatırımcı ev alacak, araba alacak vs. Dolar varken alır mı? Dolarını bozmaktansa mevduatlarını dolar yapan bir bir sürü insan var. İnsanlar dolardan vazgeçer mi?

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP