Bankalardan Kadınlara Özel 6 Ay Ödemesiz Uygun Faiz Oranlarıyla Kredi Avantajı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankalardan Kadınlara Özel 6 Ay Ödemesiz Uygun Faiz Oranlarıyla Kredi Avantajı

Bankalardan Kadınlara Özel 6 Ay Ödemesiz Uygun Faiz Oranlarıyla Kredi Avantajı

Korona virüsünden etkilenen girişimci, esnaf ve çiftçi kadınlara destek olabilmek ve yeni iş kurmak isteyenleri teşvik edebilmek amacıyla bankaların kredi paketleri devreye sokuldu. 6 ay geri ödemesiz uygun faizli kredi faizinde pek çok seçenek masada.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Bankalardan Kadınlara Özel 6 Ay Ödemesiz Uygun Faiz Oranlarıyla Kredi Avantajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de kadının işgücüne katılım oranı %34.6 bunun 2023 senesine kadar yüzde 38.5 yükseltilmesi amaçlanıyor.

 Halkbank

İlk kez iş kuracak veya işini kurmuş kadın girişimcilerin parasal gereksinimlerinin yerine getirilmesi amacıyla teşvik edilmesi ve ‘kadın girişimci Kredi’ paketini hayata geçirdi. Azami kredi limiti, işini kurmuş girişimci kadınlar açısından 100 bin TL, yeni iş kuracak ve işletme yaşı 6 ayı geçmemiş kadın girişimciler açısından 50.000 TL kredi vadesi 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere 36 ay.

İşbank

Girişimci kadınlara ilişkin pek çok başlık altında çok önemli kampanyalar mevcudu. Kadın girişimci programı adı altında kadınların işlerini büyükse bilmeleri amacıyla ihtiyaçlarına özel finansal çözümler geliştiriliyor. Kadın girişimci kredisi kampanyası, 500 bin TL’ye kadar uygun faiz oranı ve ödeme koşullarını barındırıyor. Diğer taraftan KOSGEB desteği ile işini kurmuş girişimci kadınlara 70 bin TL’ye varan kredi avantajı sunan KOBİ finansman destek programı bulunuyor.

 Şekerbank

Hayvancılık ve tarımla ilgilenen üretici kadın müşterilerine 60 ay vade seçeneği ile 50 bin TL’ye kadar kredi avantajı sunuluyor. Hasat zamanına denk gelen ödeme planı uygulaması mevcut. Gerçekleştirilecek başvuruda ise çiftçiler açısından çiftçi kayıt Sistemi belgesi ya, hayvansal üretim için ise işletme tescil belgesi isteniyor.

Ayrıca banka, kendi işini kurduktan sonra girişimcilik hayallerini yerine getirmek isteyen kadın müşterilerine de 36 aya kadar vade seçeneği ve 50.000 TL’ye kadar kredi ile 6 aya kadar ödemesi dönem uygulama imkanı tanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP