Bankalar, Kredi Fırsatlarını Sunmak İçin Adeta Sıraya Girdi!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankalar, Kredi Fırsatlarını Sunmak İçin Adeta Sıraya Girdi!

Bankalar, Kredi Fırsatlarını Sunmak İçin Adeta Sıraya Girdi!

Milyonlarca vatandaşın merak etti faiz oranları, açıklandı. Bankalar ile anlaşmalar sağlandı. Faiz oranları böylelikle ortaya çıktı. INGBank, Fibabank, Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası gibi bankalar 36 aylık vade seçeneği şeklinde kredi imkanı tanıyor. Bilgisayardan telefona, oyun konsollarından televizyona kadar pek çok cihazı toplu paranın bulunmaması durumunda kredi ile alınması mümkün.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Bankalar, Kredi Fırsatlarını Sunmak İçin Adeta Sıraya Girdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji firmaları bankalar ile bu hususta işbirliği gerçekleştirerek tüketicilere önemli avantajlar sağlıyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın faiz indirimlerinin de tüketici kredilerine yakın zaman içerisinde yansıması ile beraber son zamanlarda artış gösteren fiyatlar karşısında vatandaşların rahat bir nefes almaları sağlanacak. Şu anda tablette 6 ay, bilgisayarda 12 ay vade seçeneği ile 3500 TL ve üzeri cep telefonlarında ise en çok 3 taksit kuralı sürüyor. Bankalar ise 36 aylık vade ile yüzde 1.59 oranından başlayan faiz alternatifleri ile vatandaşların risk durumlarına göre kredi sünüyor.

 Kişiye özel uygulama

İş Bankası: ‘Anında kredi’ adı altında 100.000 TL’ye varan para ihtiyacınızı karşılıyor. Kredi tutarı 50 bin TL ve üzerinde olan krediler açısından vadenin 24 ay ile sınırlı olması ve 50.000 TL daha da altındaki kredilerde ise 36 aylık vade seçeneği sunuluyor. Faiz oranları ise kişiye özel bir şekilde uygulanıyor. Krediye İşCep, internet şubesi ya da bankamatiklerden anında başvuru işlemleri gerçekleştirilebilir.

 Alınacak ürüne göre süre

Garanti BBVA: ‘Şimdi bonuslu olun Mediamarkt’ta peşin fiyatına 12 taksit fırsatını kaçırmayın’ şeklinde bir kampanya başlattı. Diğer taraftan mobil bankacılık uygulaması Bonusflaşa özel bir şekilde 2000 TL ile daha üzeri alışverişlerde 150 TL’lik Bonus fırsatı veriliyor. Diğer taraftan Mediamarkt’ta yapılan cep telefonu ile bilgisayar gibi alışverişlerde ise 12 aya kadar ve tablet alışverişlerinde ise 6 aya kadar, diğer ürünlerde ise 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

 3 ay erteleme ile masrafsız seçenek

INGBank: Teknosa’ya özel hazırlamış olduğu ‘teknokredi’ kampanyası bağlamında 500 ile 20 bin TL arası ödemelerde 3 aylık erteleme fırsatı tanıyor. ING bank, 5000 TL’ye varan kredi tutarını 3 ay vade seçeneği ile, 4 bin TL’ye varan kredi tutarını 6 ay vade seçeneğinde faiz uyguluyor. ‘ING alışverişçi’ avantajında ise en az 500 TL, en çok 25.000 TL’ye varan ve 36 ay vadeye kadar masrafsız Kredi suluyor. Faiz oranı ise yüzde 1.59 oranında gerçekleştiriliyor. Başvuru için Teknosa yazdıktan sonra boşluk bırakılması ve TC kimlik numarasının 2229 SMS gönderilmesi yeterlidir.

 100 TL değerinde puan kazanma fırsatı

Yapı Kredi bankası: ‘online alışveriş kredisi’ adı altında Vatan bilgisayar, Teknosa, Hepsiburada, GittiGidiyor, Arçelik, General Mobile ile Genpa firmalarına özel 25.000 TL’ye varan ve 36 ay vade seçeneği şeklinde sunulan kredi fırsatını sunuyor. Faiz oranı ise burada %1.79 olarak açıklanıyor. Banka, bu anlaşmalı sitelerden gerçekleştirilen alışverişlerde 100 TL değerinde puan veriyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP