DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
SGK başvuran herkese trink 50.000 TL veriyor! Az evvel açıklandı!
  • Finans 365
  • Finans
  • SGK başvuran herkese trink 50.000 TL veriyor! Az evvel açıklandı!

SGK başvuran herkese trink 50.000 TL veriyor! Az evvel açıklandı!

ABONE OL
28 Ekim 2022 09:35
SGK başvuran herkese trink 50.000 TL veriyor! Az evvel açıklandı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Az evvel açıklandı! SGK başvuran herkese 50.000 TL veriyor! Kışın yüzünü gösterdiği ve okulların açıldığı bu dönemde, geçmişten borçlarını ödeme sorunu çekenler yeni masraflar karşısında şaşırmış durumdalar. Kamu bankaları bu durumda olan çalışan ve emeklilerin dönemi atlatabilmeleri için bir ışık yaktı. Bu sıkıntılı dönemde kredi ihtiyacı olanlara verilecek olan kredi uygun geri ödeme seçenekleri ile sunuluyor.
Bir kuruma prim ödeyerek çalışan veya emekli olanlara düşük faiz ile kredi olanağı tanındı. Halkbank, Vakıfbank ve ziraat Bankası bu yeni çalışma ile birçok derdi çözümleyecek gibi görünüyor. Bu kredi ile rahata erecek kişiler bulunuyor. Kredinin detayları ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

SGK Destekli 50.000 TL İçin Şartlar Neler?

Bu kurum destekli 50.000 TL desteği almak için ön şart bu üç bankadan birinden maaşınızı alıyor olmanız olarak belirtilmiştir. Eğer emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ne yazık ki bu olanağı kullanma şansınız olmayacak.

Başvuru şubenin kendisine kimlik belgesi ve nüfus cüzdanı ile giderek yapılmaktadır. Yani başvuru da oldukça kolaydır. İstenirse mobil uygulama ya da internet bankacılığı ile ilk başvuruyu rahatlık ile yapabileceksiniz. Çok kısa bir sürede de cevap alınmaktadır. Eğer arzu ederseniz tavan 50.000 TL olan bu krediden daha az miktarda alma yolunuz da açık bırakılmıştır. İstediğiniz miktarı kendiniz ihtiyacınıza göre belirleyeceksiniz.
Bir diğer şart da maaşın ancak yirmi katı destek alınacak olmasıdır. Yani emekli ya da yetim dul maaşının miktarı ile de ilgilidir.

SGK Destekli 50.000 TL’nin Ödeme Şartları Nedir?

Bu konuda da üç kamu bankasının özel gösterdiği kolaylıklar olduğu bildirilmiştir. Vakıfbank Ziraat Bankası, Halk Bankası bu konuda halkın yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Destek en iyi şartlar ile sağlanmaktadır.

Otuz altı aya kadar vade şansı tanınan nakit herkes tarafından bu ödeme kolaylığı yüzünden tercih edilmektedir. Ayrıca90 gün ertelemeli ödeme şartıyla da destek alınabilmesi büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Böylece var olan tüm borçlarını da bir çatı altında toplayıp tek şekilde ödeme olanakları olacaktır. Bu yüzden talep oldukça yüksek olmuştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP