DOLAR

32,3743

-0.34%
EURO

34,7120

-0.3%
ALTIN(gr)

2.402,92

-0,80%
BİST 100

%
Devlet bankalarından faizsiz kredi vatandaşı mest etti! Vakıf ve Ziraat Katılım sıfır faizli ihtiyaç kredisi veriyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Devlet bankalarından faizsiz kredi vatandaşı mest etti! Vakıf ve Ziraat Katılım sıfır faizli ihtiyaç kredisi veriyor

Devlet bankalarından faizsiz kredi vatandaşı mest etti! Vakıf ve Ziraat Katılım sıfır faizli ihtiyaç kredisi veriyor

ABONE OL
2 Aralık 2022 10:19
Devlet bankalarından faizsiz kredi vatandaşı mest etti! Vakıf ve Ziraat Katılım sıfır faizli ihtiyaç kredisi veriyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf ve Ziraat Katılım sıfır faizli ihtiyaç kredisi veriyor… Devlet bankalarından faizsiz kredi vatandaşı mest etti!  Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım vatandaşlara faizsiz kredi vermektedir. Aslında katılım bankalarının insanlara sunduğu sistemde bir tür faiz sistemidir. Fakat insanlar adından faiz yerine katılım geçtiği için bu sistemden yararlanmayı daha uygun bulmaktadır. Eğer sizlerde faiz çekmekten hoşlanmıyorsanız katılım bankalarına müracaat edip sıfır faizle nakit alıp bankaların belirlediği katılım oranı ölçüsünde ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Online Başvuru Şansıda Var

Katılım bankaları da müşteri çekmeye ihtiyaç duymaktadır. Çünkü katılım bankalarının da kredi sunabilmek için belirli portföye sahip olması gerekmektedir. Bu nedenle çoğu banka dijital bankacılık sistemlerini kullanmaya başlamıştır. İsteyen müşterilerine online bankacılık şifresi vermektedirler.

Müşteriler ilgili yerlerden online bankacılık uygulamasını indirdikten sonra şifreyle girip evlerinin konforunda hızla işlemlerini yapabilirler.

Müşteriler isterlerse katılım bankalarının sunduğu ihtiyaç kredilerine de bu dijital bankacılık uygulamalarıyla başvuruda bulunabilirler. Ayrıca bu sistem üzerinden faturalarını da kolaylıkla ödeyebilirler.

Havale gibi gönderim işlerini yapabilirler. Seçilen bankaya dikkat edildikten sonra katılım bankalarının sunduğu paketlerde nakit ihtiyacı olan kişiler tarafından değerlendirilebilir. Böylece kredi ihtiyacı olanlar uygun şartlarda kredi almak için başvurabilirler.

Ziraat Katılım Sıfır Faizli İhtiyaç Kredisi Veriyor

Örnek Hesaplama: 10.000 TL finansman tutarı ve 12 ay vade için: Finansman Oranı: %1.65, Yıllık Toplam Maliyet Oranı %27,7599’dur. Toplam Ödenecek Tutar: 11.398,41 TL Örnek maliyet tablosu, belirti edilen finansman seviyesi ve vade adedi için, sigorta hariç bütün vergi ve masraflar dahil edilerek hazırlanmıştır. Finansman ile eş güdümlü yaşam sigortası yaptırılması halinde geçerli olacak sigorta prim tutarı yaşa, tutara ve vadeye göre değişir.

Vakıf Katılım Sıfır Faizli İhtiyaç Kredisi Veriyor

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Sezgin

    Faizin adını değiştirip katılım oranı yapmışlar fark yok


HIZLI YORUM YAP