DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
18 yaşından büyük olan kişilerin tüm banka borçları kapanıyor! Ziraat Bankası duruma el koydu! 50.000 TL hemen alın!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • 18 yaşından büyük olan kişilerin tüm banka borçları kapanıyor! Ziraat Bankası duruma el koydu! 50.000 TL hemen alın!

18 yaşından büyük olan kişilerin tüm banka borçları kapanıyor! Ziraat Bankası duruma el koydu! 50.000 TL hemen alın!

ABONE OL
5 Aralık 2022 08:44
18 yaşından büyük olan kişilerin tüm banka borçları kapanıyor! Ziraat Bankası duruma el koydu! 50.000 TL hemen alın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası duruma el koydu! 50.000 TL hemen alın! 18 yaşından büyük olan kişilerin tüm banka borçları kapanıyor! Kişilerin tek bir yere borçlu olması kredi notlarını daha az etkileyeceğinden borcu olan kimseler bankacılık sisteminden çok daha kolay yararlanabilirler. Verilecek olan kredide faiz oranlarının düşük tutulacağı da belirtiliyor. Bu sayede aylık ödemeler çok daha düşük olacaktır. Haliyle ödenmeler kişilerin bütçelerini çok daha az zorlayacaktır. Bu fırsatı kaçırmadan kart borçlarınızı kapatabilirsiniz.

Kampanya Şartları Belli Oluyor

Kamu bankaları tarafından sağlanacağı söylenilen krediler ile ilgili henüz detaylar belli değil. Fakat bankaların standart şartlardan fazlasını istemeyeceği düşünülüyor. Buna göre başvuruda bulunacak olan kişilerin T.C. vatandaşı olması istenecek. 18 yaşından büyük olan kişiler sadece krediye başvurabilecek.

Bankaların, ihtiyaç sahiplerinin bu kredilere kolayca başvurulmasını istedikleri biliniyor. Bu bilgi üzerinden yola çıkarsak herhangi bir belge istenmeyecektir. Borcu olan kimselere yardımcı olması için bu kredi çıkarıldığından dolayı bankalar kredi notuna da bakmayabilir.

Son olarak krediler hızlıca müşterilere ulaştırılacaktır. Yani başvuran müşteriler aynı gün içerisinde cevap alacaktır.

Ziraat Bankası Borçları Kapatıyor

Kamu bankalarının önde gelen isimlerinden bir tanesi olan Ziraat Bankası, müşterilerinin icradaki borcunu kapatabilmesi bağlamında nakit para veriyor.

Ziraat Bankası, icrada borcu olan müşterilerine kredi olanağı gerçekleştiren bankalardan ilki oluyor. Banka bağlamında açıklanan ‘ borç kapatma kredisi ‘ ile icradan kurtulmak ve icradaki borçları kredi ile ödemek olası oluyor. Ziraat Bankası, borç kapatma kredisi kapsamında değişik faiz miktarları ve vade alternatifleri veriyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (5)
  • Kasım

    Benide banka borcum nasıl ödeniyor

  • Hatice Yıldız

    Her gün bir yazıda,emekliye ödeme yapılıyor,kredi veriliyor…Nerde bu emekliler,kimler boş kaşıkla besler gibi yazılarla oyalama mı yapılıyor anlamadım ben bu taktikleri.

  • Galip gelir

    Notu yüksek olsa buduruma dusmezdik

  • Serkan Uzun

    Evet doğrudur ama notu ve ödemeleri düzenli olan kişiler için geçerlidir.vahim durumda olanlar banka kriterleri ve para politikalarına uygun değilse kullanamazlar

  • 👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️👨👨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👱‍♀️👱‍♀️👨👨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👧‍👧🏠🏠🏠🏠👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️👨👨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦🏤🏤🏤🏠👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️👨👨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️👨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦


HIZLI YORUM YAP