DOLAR

32,5449

0.13%
EURO

34,9416

-0.19%
ALTIN(gr)

2.439,59

0,15%
BİST 100

%
Akbank başvuru yapanlara hemen ödeme yapıyor, masrafsız, evraksız, komisyonsuz veriyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Akbank başvuru yapanlara hemen ödeme yapıyor, masrafsız, evraksız, komisyonsuz veriyor

Akbank başvuru yapanlara hemen ödeme yapıyor, masrafsız, evraksız, komisyonsuz veriyor

ABONE OL
7 Aralık 2022 09:55
Akbank başvuru yapanlara hemen ödeme yapıyor, masrafsız, evraksız, komisyonsuz veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Masrafsız, evraksız, komisyonsuz veriyor. Akbank başvuru yapanlara hemen ödeme yapıyor. Akbank hesabı olan kişiler banka üzerinden kredi kampanyalarına katılabilecekler ve bu katıldıkları kredi kampanyaları aynı gün içerisinde sonuçlanacaktır. Olumlu sonuçlanan krediler aynı gün içerisinde kartlarında olacak ve hemen kullanmaya başlayabileceklerdir.

Bu fırsatı duyanlar hemen Akbank şubelerine ve internet üzerinden bankanın sitesine bakmaya başladılar. Uygun geri ödeme şartlarının bulunması durumunda bu kredi için çok sayıda başvuru olacağı düşünülüyor.

Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Akbank’lı vatandaşların dikkatine belgesiz ihtiyaç kredisine sizde sahip olabiliyorsunuz. Belgesiz ihtiyaç kredisine başvurmak için son iki gün kaldı. Akbank’lılara özel belgesiz ihtiyaç kredisi müjdesi verildi ve bu krediye sahip olabilmek için yapmanız gereken tek şey Akbank’lı olmak ve isterseniz internet üzerinden isterseniz SMS ile ya da en yakın şubeden başvurarak yapabilirsiniz.

İhtiyaç kredisine sahip olmak isteyenler için bir avantaj olan belgesiz ihtiyaç kredilerine Akbank şubelerinden sahip olabilirsiniz. Anında onay veren krediler sayesinde artık beklemenize gerek kalmayacak. Hemen kredinizi alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Akbank Artı Hesap Faiz Oranları Nedir?

Akbank üstünden kullandığınız artı parada da faiz ödeyeceksiniz. Banka yüzde 1.79 faiz seviyesi ile prosedür yapıyor. Çektiğiniz paraya göre bu hesaplamaları yapılabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP