A101’den piyasayı darmaduman edecek çılgınlık; İşte herkesin merak ettiği otomobil
  • Finans 365
  • Aktüel
  • A101’den piyasayı darmaduman edecek çılgınlık; İşte herkesin merak ettiği otomobil

A101’den piyasayı darmaduman edecek çılgınlık; İşte herkesin merak ettiği otomobil

ABONE OL
18 Aralık 2022 20:39
A101’den piyasayı darmaduman edecek çılgınlık; İşte herkesin merak ettiği otomobil
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkesin merak ettiği otomobil… A101’den piyasayı darmaduman edecek çılgınlık… A101 daha çıkardığı aktüel kataloglarında diğer marketlerin yanına bile yaklaşamadığı ürünleri satmayı beceriyor. Bu anlamda bu sefer ise elekrikli araba satacağı iddia edildi. yalnızca 89.900 TL’ye satılacak o elektrikli araç… Tekne, karavan, elektrikli bisiklet ve içeriğinde daha çoğu ürünü satışa veren ve büyük yankı uyandıran A101 bu sefer büyük bir atılım yaptı.

A101, BiM, ŞOK, Migros ve CarrefourSA gibi zincir marketler son dönemde satışa verdiği ürünlerle tüketicinin kalbini kazandı. A101 müşterileri bağlamında son derece sürpriz bir ürünle tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon, bilgisayar, teknoloji ürünleri ve televizyon gibi ürünlerin kapış kapış gittiği A101’de bu sefer çok farklı bir ürün olacak. A101’de satılacağı iddia edilen sıfır elektrikli otomobilin birtakım e-ticaret sitelerinde satılan iki şahıs kapasiteli, maksimum sürati saatte 45 – 50 km/s olan, kısa menzilli olacağı ön görü edilenler arasındaydı.

A101’de Regal Raptor Elekrikli Otomobil Satılabilir

Led Gösterge, ön ve arka koruma demiri, çelik jant, sıcak soğuk hava üfleme özelliği ile ekonomik ulaşım aracı olmaktadır. Regal. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa çıkan Regal Raptor, ucuza otomobil arayanlar için biçilmiş kaftan durumundadır. Aldığımız bilgiler ise bu otomobilin yakın zamanda A101 marketlerde satılacağı yönünde.

İçerisinde herkesin bildiği otomobil aküsü tespit edilen modelin menzili 100 km. Elbette akü takviyesiyle bu menzili arttırmanız mümkün. 3 kişilik bir kapasiteye sahip olan model, yokuşlarda tatminkar bir performans sunuyor. İçerisinde ısıtma sistemi de tespit edilen modelin en çarpıcı yanı ise fiyatı. Yalnızca 89 bin 900 TL’ye satılan bu model normal ev prizinden rahatlıkla şarj olabiliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP