Bu arabayı almak isteyen 100 bin TL’sini otomatik kapıyor! Renault yeni Taliant için 2023’e özel ballı kampanya!
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Bu arabayı almak isteyen 100 bin TL’sini otomatik kapıyor! Renault yeni Taliant için 2023’e özel ballı kampanya!

Bu arabayı almak isteyen 100 bin TL’sini otomatik kapıyor! Renault yeni Taliant için 2023’e özel ballı kampanya!

ABONE OL
12 Şubat 2023 00:20
Bu arabayı almak isteyen 100 bin TL’sini otomatik kapıyor! Renault yeni Taliant için 2023’e özel ballı kampanya!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu arabayı almak isteyen 100 bin TL’sini otomatik kapıyor.  Renault yeni Taliant’a 2023’e özel ballı kampanya. Yeni araç almak isteyenler yakın zamana kadar araç fiyatlarının artması sebebiyle araçların yanına bile yaklaşamazken şimdilerde yeni fırsatların sunulması ile bu araçlarını almak için adım atmaya başladılar. Sıfor araç alacaklar için Renault çok özel kampanyaları ile sizlerle birlikte. İşte Renault tarafından sunulan indirimli ve destek kredili araç alımındaki detaylar…

Renault Finans Yaptı Yapacağını! Sıfır Araç Alacaklara 100.000 TL Destek Renault’tan!

Yıl sonu ile beraber 0 araç stoğunu eritmek isteyen otomobil firmaları harekete geçti. Çeşitli kampanyalar ile beraber araç satışını hızlandırmak isteyen firmalar kervanına Renault’ta katıldı. 0 araç almak isteyen müşterilerine 100.000 TL destek veren Renault müşterilerini araç sahibi yapıyor. Düşük faiz imkanıyla verilen bu kredi sayesinde herkes 0 araç sahibi olabilecek. Şu anda bu kampanyayı sadece Renault Taliant modeli için uygulayan firmanın gelecek aylarda diğer modelleri için de uygulaması bekleniyor.

100.000 TL Desteğin Detayları

12 ay vade ve 0.99 faiz oranı ile sunulan bu krediden Renault Taliant almak isteyen tüm müşteriler faydalanabilir. 2022’den kalan 0 araçlarını bir an önce eritmek isteyen Renault sayesinde araç almak isteyen vatandaşın yüzünü güldürdü. Otomobil piyasasındaki payı Türkiye için oldukça yüksek alan markanın bu kampanya ile beraber payını arttırılması bekleniyor. Zamlardan korunmak için ellerinde nakit tutmak istemeyerek araç yatırımı yapmak isteyen müşteriler bu sayede araç sahibi olabiliyor.

Nasıl Alınır 100.000 TL Destek? Aylık Ödemesi Ne Kadar?

12 ay vade ve 0.99 faiz oranı ile kullanıma sunulan bu kredinin aylık ödemesi Renault Finans tarafından açıklandı. Kampanya dahilinde aylık ödemesi 9.019 TL olarak belirlendi. 12 ay boyunca ödenecek bu tutar sizi 0 araç sahibi yaptırmaya bir adım daha yaklaştıracak. 375.000 TL olarak fiyatlandırılan Renault Taliant’ın en ucuz paketine Renault Finans 100.000 TL destek veriyor. Kalan tutarı ise peşin olarak ödemeniz gerekiyor. Bu sayede 0 araç almak isteyip nakit ihtiyacı bulunan herkese yardımcı oluyor. Bu araçların alınması için sunulan kampanya sürelerine dikkat etmek uygun olacaktır. Kampanya süresi için de başvurunuzu yaparak aracınızı alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)


HIZLI YORUM YAP