DOLAR

32,5760

0.27%
EURO

35,0008

0.06%
ALTIN(gr)

2.459,45

0,97%
BİST 100

%
Piyasadaki Transferler Dikkat Çekiyor Önlenemez Yükseliş Devam Ediyor

Piyasadaki Transferler Dikkat Çekiyor Önlenemez Yükseliş Devam Ediyor

Son zamanlarda kripto para piyasasındaki yükselişin sebepleri araştırılmaya çalışılıyor. Açıklamaya göre enteresan transferler de söz konusu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Piyasadaki Transferler Dikkat Çekiyor Önlenemez Yükseliş Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoinin sınır değeri geçmesiyle beraber güvenilir bazı para birimlerinde de artış olması yatırıcımlar oldukça sevindiriyor. 57 bin dolarlık seviyeleri gören bitcoinin bu yükselişine ek olarak başka birimlerinde yükselmesi yorumcuları harekete geçirdi. Sistematik olarak analizlerine devam eden yatırımcıların dikkatini çeken durumların da var olduğu açıklandı. Markajda binance coin ve etheriumun da var olması yatırımcıların seçeneğini çoğaltmış durumda. Tüm bu süreçler devam ederken yarım milyar dolarlık USDT’nin tek bir merkez toplanması da önemlim sayılan bir durum olarak değerlendirildi. Fazla talepten dolayı FTX kripto para birimine inanılmaz bir aktarım gerçekleşti. Bu aktarım neticesinde ise FTX’in artış yakaladığı da kaydedildi.

Bitcoin O Direnci Kırdı

Yüklü miktarda yapılan bu yatırımın manipülatör bir tavır içermesi başka dönelerde de dikkatlerden kaçmamıştı. Öyleki yer yer davalık olunduğu bile kayda geçildi. Her ne kadar USDT transferi başka birimlere yapılmış olsa da bu ayrım bitcoini atağa geçirmiş ve bu hareketlendirme piyasada gerginliğe sebep olmuştu. Bu konu hakkında ve dava süreci hakkında açıklama yapılması da yetkili isimlerin sıkı bir envanter çalışması yaptığı konuşulan onular arasında. Bitcoin bulunduğu konum itibariyle oldukça kritik bir yerde duruyor. Böylesi kritik bir zeminde böylesi bir yatırımın yapılması olayı daha da dikkat çekici kılıyor. Şu sıralar 58 bin dolar direncini kıran bitcoinin ilerleyen dönemlerde 62 bin dolara kadara yükseleceği tahmin ediliyor. Bu bağlamda piyasaların çok iyi şekilde takıp edilesi gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP