DOLAR

32,3819

-0.13%
EURO

34,7592

-0.16%
ALTIN(gr)

2.409,79

-1,02%
BİST 100

%
Dogecoin ile Shiba Inu Top 5 Listesinde! Shiba Inu, Dogecoin Ne kadar?

Dogecoin ile Shiba Inu Top 5 Listesinde! Shiba Inu, Dogecoin Ne kadar?

Tesla CEO'su, ünlü milyarder Elon Musk tarafından geçtiğimiz gün Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda SHIBA INU Ne Kadar? Sorusunun cevabını araştıranlar karşılarında gördükleri rakam karşısında adeta şaşkına döndü

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Dogecoin ile Shiba Inu Top 5 Listesinde! Shiba Inu, Dogecoin Ne kadar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SHIBA INU para biriminin temsil edildiği köpek resminin paylaşılması ile beraber adeta bütün kripto para birimi yatırımcıları bu para birimine koştu ve yalnızca bir gecede %25 oranında bir değer kazancı ortaya çıktı.Santiment tarafından paylaşılan bilgilere göre, Dogecoin ile Shiba Inu, rallisinden sonra piyasadaki en popüler iki başlık haline gelmeyi başardı. Shiba Inu fiyatı da %152 bir artış sağladı ve Dogecoin ise dünden itibaren %25 oranında değer kazandı. SHIB ile DOGE revaçta. Trend 5 kelimenin tamamı, Floki ile meme kelimeleri de dahil olmak üzere meme tabanlı işlem gören alt tabanlı altcoinlere bağlı. 

Doge İle Shib Tend Listelerinde

 Uzun zamandır dünya kamuoyunda en çok tartışılan ve konuşulan hususların başında altcoin trend listesi yer alıyor. Bu listelerin piyasa ile alakalı önerdiği ya da sinyal verdiği herhangi bir şey olmaz iken, yatırımcılar ile trader, sosyal açıdan tanınmaları sebebiyle bir varlığın volatilite ile değerlendirilip değerlendirilmeyeceğine karar verebilir.

 Dogecoin ile Shiba Inu gibi ‘meme’ tabanlı bir şekilde işlem gören tokenlerde, bireysel veya toplumsal değerlerin rallisini daha çok körüklediği öngörülüyor; Bu sebeple, bu piyasada analiz yapan uzmanlara göre; artış gösteren sosyal tanınırlık ilkesi, kripto para piyasasında yaklaşmakta olan volatilitenin bir işareti olarak değerlendirilecektir.

 DOGECOİN Değeri Ne Kadar? 

 Bu haber makalesinin kaleme alındığı esnada Dogecoin ne kadar? Sorusuna verilecek cevap olarak; yüzde 0.6’lık bir yükseliş ile 0.29 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 10. Sırada yer alıyor.

 SHIBA INU Değeri Ne Kadar? 

 Yine aynı şekilde bu haber makalesinin kaleme alındığı esnada Shiba Inu ne kadar? Sorusuna verilecek cevap olarak; yüzde 4.8 lik bir düşüş yaşadı ve 0,00006998 dolardan el değiştiriyor. Fakat 39.2 milyon ile 9. Sıraya yeniden geçmeyi başardı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP