DOLAR

32,3848

-0.12%
EURO

34,7834

-0.08%
ALTIN(gr)

2.410,78

-0,98%
BİST 100

%
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • SHİBA INU tahminleri 3 Kez Tutan Bloomberg Stratejisti Michael McGlone, Yeni Bir Tahminde Bulundu! 

SHİBA INU tahminleri 3 Kez Tutan Bloomberg Stratejisti Michael McGlone, Yeni Bir Tahminde Bulundu! 

Bloomberg'in öncü emtia stratejilerinden Michael McGlone, son dönemlerde 'Dogecoin katili' Shıba Inu ile SHIB tokken etrafında meydana gelen potansiyel çılgınlıkta Bitcoin kripto para biriminin olası neticeleri ile ilgili twitt attı. 

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu ünlü stratejist, daha önce Bitcoin Kripto para biriminde 10 bin doları ve daha sonrasında ise 12 bin doları ve en son olarak da 50 bin doları bilmişti. 

 Risk Faktörlerinden Kaçınma Becerisi, Bitcoin’in İçinde Bulunduğu Durumu Sağlamlaştırır 

 Bloomberg’in emtia stratejisti, Shıba Inu açısından pazarlama ve tasarımda bir miktar parlaklığa hitap eden olduğunu yazdı. Bununla beraber baş stratejist, Shiba Inu’nun yanı sıra yatırım açısından, risk faktörlerinden kaçmayı tercih eden yatırımcıların göstermiş oldukları duyarlılıkların, kripto para pazarında öncü bir görüş olacağını ve lider kripto para birimi Bitcoin’in durumunu şimdi olduğundan çok daha güçlü bir hale getireceğini düşündüğünü ifade eden bir tweet yazdı.

 Michael McGlone’den SHIBA INU Fiyat Eğrisi 

 Ünlü stratejist, diğer taraftan, Shiba Inu fiyat eğrisinin Ethereum para biriminin fiyat artışının yörüngesi ile adeta çakıştığı bir tablo paylaştı ve Ethereum’u ‘Shiba Inu kolaylaştırıcısı’ şekilde nitelendirdi. 

 Bir Başka Analist David Gokhshtein, Robin Hood’un Sonucunda SHIBA INU Fiyatının İlerlemesi Gerektiğini Söyledi 

 Kripto topluluğunu etkileme gücüne sahip ve aynı zamanda PAC kurucusu ile eski ABD’li politikacı David, Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada, Robin Hood’un sonucunun Shıba Inu fiyat politikalarını listelemesi gerektiğini, bunun da hem onu hem de dogecoin para birimini hızlı bir şekilde harekete geçireceğini duyurdu. Böyle olmasının sebebi ise şu anda düzenli bir şekilde perakende yatırımcıların yatırım yapmak amacıyla ‘Mavi Çipler’i tercih etmesidir. 

 Uzmanların genel görüşü:  Genel itibariyle kripto para piyasasında herhangi bir kripto para biriminin değerinin düşmesinin hemen sonucunda, bir başka kripto para değerinin (altcoinlerde daha çok? ansızın ya da kademeli bir şekilde yükselmesi şekildedir. Son zamanlarda özellikle de Shiba Inu kripto para biriminin özellikle de Tesla kurucusu Elon Musk‘un yapmış olduğu Twitter açıklamalarından sonra bir gecede %25 oranında yükselmesinin aslında diğer kripto para birimlerinin ya da alt koyun gördüğünü fiyatını düşmesine bağlandığı şeklinde açıklamalar yapıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP