DOLAR

32,3808

-0.13%
EURO

34,6901

-0.34%
ALTIN(gr)

2.402,79

-1,31%
BİST 100

%
Kripto Para Al-Sat Yaparak Nasıl Kazanç Elde Edilir?

Kripto Para Al-Sat Yaparak Nasıl Kazanç Elde Edilir?

Teknolojinin gelişim göstermesi ile beraber kripto para borsaları da aynı şekilde katılımcılara alım satım işlemlerini gerçekleştirecek kazanç elde etmenin yollarını öğretmeye çalışıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:03
Kripto Para Al-Sat Yaparak Nasıl Kazanç Elde Edilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hiç yatırım yapmadan kripto para kazanılabilir. Sizlere para kazandıracak 3 uygulama ile dikkat etmeniz gerekenler risk faktörlerini bu haberde anlatacağız. Hiçbir sermayeye sahip olmadan kripto para kazanmak belki de kulağa çok hoş geliyor öyle değil mi? Peki böyle bir şey acaba mümkün müdür? Kısmen de olsa mümkün olduğunu söylemek doğru olabilir fakat bu hususu risk faktörleri ile kazanma yöntemleri olarak iki ayrı başlık altında ele almak gerekir nokta hazırsanız başlayalım…

 Kripto Para İle Altcoin Nasıl Kazanılır?

Öncelikli olarak yatırımcılarına, yattıkları yerden belli bir yatırım ile çok uçuk rakamlar kazanma fikirleri ile sizlere gelenler gibi bu konuyu ele almayacağız. Yatırım işlemlerine bulaşmadan önce kripto para kazanılmasının mümkün olduğunu belki mümkün olduğunu söyledik ama yine de bir altyapı platformunun oluşturulması gerekir. Peki, bu kripto paraları kim veriyor? Yeni borsalar İle yeni kripto projeleri.

  Kripto para borsaları ile yeni kripto projeleri, katılımcılara ne için bedavadan kripto para versin ki? Tabii ki rakam ile kullanım durumlarının arttırılması amacıyla bunu yapıyorlar. Dağılan miktarın bir reklam sermayesinden beslendiğini anlamamız gerekiyor artık.

Kripto Para Kazanmanın 3 Popüler Yöntemi Vardır

Bir kripto borsasına üye olunur ve daha sonrasında ise kayıt doğrulaması yapılır. O günün şartlarında katılımcıya 10 ile 20 dolar gibi ödüller verilmektedir. Bonus şeklinde verilen bu miktarları marjin işlemlerinde kullandıktan sonra çekim işlemleri yapılabilir ve bu kriptolar nakit paraya dönüştürülebilir. Sermayesiz üyelik işlemleri yapılır, katılımcı, sisteme dahil olarak borsanın bir yeni kullanıcı kazanmasını sağlamak da mümkündür. Borsa ise bu işe harcayacağı reklam sermayesinden Bir miktarı katılımcıya hediye şeklinde verir.

 Kripto Borsasında Öğrenmek Ve Kazanmak

Bu haber makalesinde isimlerden değil daha çok yöntemlerden bahsediyoruz. Fakat detaylı bir araştırma yapıldığında ‘öğren kazan’ mantığı dahilinde kripto para hediye eden pek çok borsa olduğunu fark etmemek imkansız. Düzenli bir şekilde açılan eğitimlere katılım sağlamak suretiyle sadece birkaç dakikalık videoyu izledikten sonra çıkan testi cevaplamak ve böylelikle 10 ile 20 dolar ve daha da üzerinde kripto para almak mümkündür.

 Referanslı Sistemler Aracılığıyla  Kripto Kazanmak

En çok bilinen 3 uygulama ise daha çok yeni bir kripto para projesi tarafından kullanılmaktadır. Sisteme kayıt olunduktan sonra onlarca belki de yüzlerce katılımcıyı referans ile üye yapmak mümkündür. Böylelikle yeni çıkan projeden kripto ödülü alınması mümkündür. Bu durum bazen çok kazandırır bazen de hiç kazandırmaz fakat referans yöntemi ile kazanç her zaman mevcuttur. Borsa linkinden arkadaşlara davet göndermek suretiyle yine aynı şekilde 10 ile 20 dolar davet (referans) bonosu alınması kaçınılmaz.

Kripto Para Kazanmanın Peşinde Koşanlar’ın Dikkat Etmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

Hiç düşündünüz mü? Bedava peynir yalnızca fare kapanında mı olur? Evet, mutlaka öyle. sizler eğer ki herhangi bir sistemden kripto para kazanıyorsanız bunun karşılığında sisteme bir şeyler veriyor olmalısınız. Kimlik ve yüz tarama bilgilerinin güvenilir olmadığı borsalarda paylaşılmaması gerekir. Eğer ki kimlik ve para kazanılacaksa en azından güvenilir borsaların tercih edilmesi gerekir. Eğitimler izledikten sonra para kazanılabilir sistemler elbette ki güzeldir ancak çok da güvenilir olmayan sistemlerde paranın tutulmaması gerekir. Yani bir ödül kazanıldığı vakit cüzdanlardan birine çekilmelidir. Bir borsaya ‘öğren kazan’ açısından üye olmadan önce internette kısa bir araştırma ve eğitim videolarının izlenmesi gerekir. Referans topladıktan sonra kazanılacak sistemlerin yüzde 90’ı dolandırıcı çıkacaktır. Yani bu şekilde bir uğraş içinde olan kişilerin boşa uğraşıyor olduklarını bilmeleri gerekiyor artık. Bu sebeple de güvenilir yöntemlere güvenilir borsalara üye olunduktan sonra küçük paralarla alım satım işlemlerine giriş yapılmalıdır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP