DOLAR

32,4052

0.16%
EURO

35,3390

0.14%
ALTIN(gr)

2.322,38

0,16%
BİST 100

%
Kripto Paralar Bahar Aylarında Şahlanacak

Kripto Paralar Bahar Aylarında Şahlanacak

Valeri Szczepanik, kripto paraların gelecek dönemde yükseleceğini düşünüyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
Kripto Paralar Bahar Aylarında Şahlanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu dijital varlıklarda geliştirme baş danışmanı Valeri Szczepanik, kripto paraların geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 1 yıldır düşüş eğiliminde olduğunu söyleyen Valeri Szczepanik, o paraları eyleminin sonuna yaklaşıldığını düşünüyor.

Gelecek bahar döneminde Kripto paraların yükselmesinin oldukça kuvvetle ihtimal olduğunu söyleyen Valeri Szczepanik, Amerika Teksas eyaletinde bulunan bir konferansta önemli açıklamalarda bulundu. Uzun vadede düşüş şeklinde olduğunu söyleyen Szczepanik, kripto paraların kesinlikle düşüş sürecinin yaklaştığına inanıyorum gelecek dönemlerde Kripto paraları artış gösterecek kripto paraların Finans teknoloji ile birlikte kurgu bir şekilde ilerlediğini söyleyen Valeri Szczepanik, gelecek dönemde Kripto paralar için bahar dönemi geliyor.

Dijital varlık fanlarının Dünyaya adapte olmaya çalıştığını söyleyen Szczepanik, yıllardır Kripto paralar hayatımızda var. Suni ya da boşa uğraş değiller gelecekte de Kripto paralar için hem de alt coinler için bahar dönemi olabilir ülke yasalarının da kripto paralara izin vermesi gerekiyor. Yasalar o ya da bu şekilde kripto para teknolojisini kabullenecek ve önünü açacaktır.

Kripto paralarda özellikle Bitcoin kısa vade de oldukça fazla yatırım almış ve Kripto paraların babası olarak nitelendirilmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP