DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Ve Blok Zinciri Zirvesinin Tarihi Belli Oldu

Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Ve Blok Zinciri Zirvesinin Tarihi Belli Oldu

Türkiye'de gerçekleştirilecek olan, kapsamı en geniş blok zinciri ve kripto para piyasalarına yönelik etkinlik olan CCT Blockchain Summit zirvesinin tarihi belli oldu. Söz konusu oluşum 6 Mayıs Pazar İstanbul Cemil Bilsel salonunda bir araya gelecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Ve Blok Zinciri Zirvesinin Tarihi Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçinde bulunduğumuz yüzyıl için büyük buluşlar arasında sayılan blok zincir teknolojisi ve kripto paralar hakkında konuşmaların olacağı toplantıya, devletin kurum temsilcileri, blok zincirine yönelik geliştirme yapanlar, girişim dünyasından isimler ve konu ile ilgili alım satım yapan kimselerin katılması bekleniyor. Bu teknolojilerin kattığı değerler arasında mevcut finansal ekosistemi değiştirebilecek bir potansiyel taşıdığı ifade ediliyor.

Açılımı Crypto Coin Turkey olan CCT etkinliğinde yönetici olarak görev alan Yasin Şerifoğlu, Türkiye’de gerçekleştirilecek olan en geniş kapsamlı blok zinciri ve kripto para etkinliği olmasını hedeflediklerini belirtti. Etkinliğin yılda iki defa tekrarlanmasını planladıklarını, etkinliğin temel olarak iki alt başlıktan oluştuğunu ifade etti. İlk başlığın blok zinciri teknolojisi ve diğerinin kripto para piyasaları olduğu etkinlikte, konular hakkında yasal boyutlara ve madencilik kavramı hakkında da söylevler olacağı belirtildi. Şerifoğlu tarafından verilen bilgilerde, konuşma yapacak kişilerin profillerinin çok geniş bir yelpazeden olduğu, içlerinde akademisyen olanların, devlet kurumlarından olanların, hukukçuların, geliştiricilerin, girişimci olanların ve sosyal medyada konu hakkında takip edilen insanların olacağı ifade edildi.

Alt başlıklar

Planlanan CCT etkinliği süresince, blok zinciri ve kripto para piyasalarına değinileceğini belirten Şerifoğlu’na göre, madencilik, analiz teknikleri, grafik okuma metotları, hukuki çerçeveler, sosyal ve klasik medya cepheleri hakkında da konuşmalar yapılacak. Bu şekilde konuyu geniş manada kapsayan alt başlıkların da işleneceği belirtildi.

Katılımcılar

Katılımcılardan ismi kesinleşmiş olanların arasında CEMİL ŞİNASİ TÜRÜN, SİMA BAKTAŞ, GÖKHAN SEÇKİN, BERK ŞENGÜL, NEJDAT DELİOĞLU, KADİR KURTULUŞ, FATİH TAŞDEMİR, SEDAT BÜYÜK, EYLEM CÜLCÜLOĞLU, ONUR GÖZÜPEK gibi isimlerin yanında, sosyal medya isimlerinden de @sharkcrypto, @bitcoin_delisi, @RCBtrading, @CryptoKemal, @BadCryptotrader gibi katılımcılar bulunduğu açıklandı. Toplamda 22 konuşmacı sayısının olmasının planlandığı elde edilen diğer bilgilerden.

Etkinliğin ana nedeninin ise ülkemizde kripto para piyasaları ve blok zinciri teknolojisi hakkında farkındalığı artırmak olduğu, etkinlik ile çeşitli kurum ve şahıslar arasında iletişimi güçlendirerek katma değer sağlamak ve sektör vizyonunu geliştirmek olduğu ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP