DOLAR

32,3834

-0.18%
EURO

34,7849

0.1%
ALTIN(gr)

2.432,56

-0,24%
BİST 100

%
Bitcoin Cash rekor kırdı, %40 arttı!

Bitcoin Cash rekor kırdı, %40 arttı!

Bitcoin Cash kripto parası bir gecede %40 değer kazandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
Bitcoin Cash rekor kırdı, %40 arttı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para balinaları son günlerde iyi çalışıyor ve kripto para piyasasını güçlendirmeye yönelik adımlar atıyorlar. Kripto para fiyatlarını artıran gelişmeler yaşanırken, göze çarpan ve en fazal değer kazanan kripto para ”gerçek Bitcoin mi?” tartışmasının sürdüğü Bitcoin Cash oldu.

Bitcoin Cash bir gecede %40 değer kazandı ve kripto para sahipleri Bitcoin Cash’e tekrar geri dönüş yapmaya başladı. En fazla değer kazanan kripto para olması özelliğini bugün taşıyan Bitcoin Cash, Bitcoin’den daha fazla değer kazansa da piyasa hacmi oranı olarak henüz Bitcoin’e göre çok düşük fiyata sahip.

Ethereum ve XRP’ye göre çok daha fazla değer kazanan Bitcoin Cash’in, kripto para piyasasına toplam bir gecede 2 milyar dolar kazandırması yatırımcıların dikkatinden kaçmadı. Kripto para analisteri son yükselişlerin arkasında yatan sebeplerden birisinin otomatik ticari işlem botları tarafından yapılan Bitcoin Cash işlemleri olduğıunu iddia ederken Bitcoin Cash sahipleri ne sebeple veya kim tarafından yükseltliyor ise yükseltilsin bu durumdan şikayetçi olmadıklarını, yeter ki yükseliş olmasını istediklerini belirtiyorlar.

Bitcoin Cash satın alan kripto para yatırımcılarının bir gecede %40 değer kazanması kripto para pazarında ilk kez görülmüş değil, daha önce birçok farklı örnekleri var.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP