DOLAR

32,5568

0.21%
EURO

34,9769

0%
ALTIN(gr)

2.456,42

0,84%
BİST 100

%
Shiba Coin, Rekora Koşuyor! Shiba INU Nedir, Değeri Ne Kadar, Nereden Alınır? 

Shiba Coin, Rekora Koşuyor! Shiba INU Nedir, Değeri Ne Kadar, Nereden Alınır? 

Yatırımcıların, adeta daha fazla kazanmak istedikleri kripto para birimlerinin sayısı sınırsızdır. Son zamanlardaki değer artışıyla fark oluşturan ve adeta yıldız oyuncu coin bu sefer SHiBA İNU oldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Shiba Coin, Rekora Koşuyor! Shiba INU Nedir, Değeri Ne Kadar, Nereden Alınır? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Peki Sibel SHİBA INU nedir, Shiba Inu nereden alınır? Shiba İnu değeri ne kadar? detayları ve çok daha fazlası haberimizde…

 

  Fiyatının devamlı değişiklik göstermesi ve (+ artı) yönde ilerleme kat etmesi ile dikkatleri üzerine çeken Shiba İnu  ile ilgili detaylar merak edilmeye başlandı.               Kripto para dünyasının yükselen yeni yüzü Shiba İnu, değerinin ve fiyatının artış göstermesi ile beraber, gözde bir coin haline geldi. Shiba Coin, kripto para yatırımcıları açısından merak edilmeye başlandı. İşte Shiba İnu hakkında merak edilenler…

 

Shiba Inu Nedir? 

 

Aynı zamanda Shiba Coin olarak da bilinen Shiba Inu, 2022 senesinin Ağustos ayında ‘Ryoshi’ adındaki bir anonim kişi tarafından geliştirilen ve merkezi bulunmayan bir kripto para birimidir.  ‘DOGE killer’ olarak da isimlendirilen bu Kripto para birimi, Dogecoin‘den sonra Kripto para dünyasına sürülmüştür ve 2021 senesinin mayıs ayından itibaren 6 milyar doların üzerinde bir piyasa hacime sahip olmuştur.

 

Shiba İnu, Hangi Borsalarda Listeleniyor? 

 

OKEKx, Gate. İo, Huobi, Crypto.com, Binance, WazirX, CoinDCX, Global, Probit, CoinBene, Kucoin, Shiba Token. 

 

Elon Musk, Shiba Coin’in Değerini Artırdı

 

Kripto para dünyasında, özellikle de son dönemlerde göstermiş olduğu sert fiyat hareketleri ile gündeme gelen ve yatırımcıların dilinden düşmeyen dijital varlık Shiba İnu (SHİB) oldu. 

 

Sanal para piyasasında ‘Dogecoin Katili’ olarak da nitelendirilen Shiba İnu, geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde Milyarder iş insanı Elon Musk’ın Twitter hesabı üzerinden floki adlı Shiba İnu türü köpeğini paylaşma söyle beraber yükseliş başladı.

 

Elon Musk’ın paylaşımının hemen sonrasında %300’ün üzerinde bir değer artışıyla ‘şaka coini’, yatırımcısına servet kazandırdı. 

 

Shiba Inu, İlk Gün %43 Artış Gösterdi 

 

En son görülen 2 işlemin olduğu günde göstermiş olduğu fiyat performansıyla Shiba Coin, bütün zamanların en yüksek derecesi ne ulaşmayı başardı. Bol sıfırlı fiyatı ile halen daha da ucuz sayılabilecek Shiba Coin, bugün itibarıyla 14.094.978.030.00 dolara kadar artış göstererek tarihi zirveye ulaştı. Bu gelişme ile beraber Shiba coin’de değer kazancı %43’ü aşmış durumda. Ünlü milyarder Eon Musk, bundan sonra Shib Inu ile ilgili bir paylaşım yapacak mı? yatırımcıların gözü kulağı Elon Musk’ın sosyal medya hesaplarında.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP