DOLAR

32,5138

-0.11%
EURO

34,7894

-0.24%
ALTIN(gr)

2.425,75

-0,16%
BİST 100

%
Analist TechDev Uyardı, Altcoin Patlaması O Tarihte Olacak!

Analist TechDev Uyardı, Altcoin Patlaması O Tarihte Olacak!

Kripto piyasasında öngörüleri ile tanınan  analist TechDev 2021 senesi sonu yaklaşırken, altcoin fiyatlarının adeta destan yazarcasına bir ralli başlatmaya hazırlandığını söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Analist TechDev Uyardı, Altcoin Patlaması O Tarihte Olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdiye kadar kripto para piyasaları ile ilgili bulunduğu tahminler çok isabetli çıkan bu analistin, eğer ki bu yeni tahminleri tutarsa, yapılan hesaplamalara göre altcoin kripto para piyasası 7 trilyon dolarlık bir piyasa hacmine ulaşacaktır. Analist, bunun böyle olması için RSL analiz bilgilerine güvenilmesi gerektiğini söylüyor.

  Bitcoin, 2017 Senesi Boğa Döngüsünü Yeniliyor

 TechDev mahlası ile Kripto para piyasası ile ilgili çeşitli sosyal medya hesaplarında tahminlerde bulunan bu ünlü analist, altcoin piyasasının şu anda (2021 Kasım), 2017 boğa döngüsü esnasında fiyat hareketini yansıttığını dile getirdi.

 Twitter hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda, kripto para piyasası ile ilgili (alt Queen) bir grafik paylaşan ünlü analiz, grafiğin altına yapmış olduğu paylaşımda, “Altcoin fiyatları açısından nelerin geldiğini hatırlayın. Siz daha bir şey görmediniz” notunu düştü.

 Altcoin Piyasası Kripto Para Birimlerinin Hedefi 7 Trilyon Dolar

Analist TechDev’in öngörüleri gerçekleşirse, altcoin piyasası oldukça ağır bir düzeltme işlevinden önce 2022 senesinin başlarında 7 trilyon dolara kadar çıkabilir. Ünlü analist, bitcoin kripto para birimine de göz atarak, senelik bazda göreli güç endeksinin (ha Resul), önceki (2017) Bitcoin boğa döngülerinin zirvelerini tespit eden tarihi dirence doğru yükseliyor gibi göründüğünü vurguladı. RSL, bir Kripto para biriminin momentumunu izleyen bir analiz çeşididir. Analist, analizlerinde şunları belirtiyor:

“Geçmişinin en yüksek aylık kapanışı. Bitcoin Tebrikler! Ve tabii ki hepinizi tebrik ederim. Şimdi, önceki her döngü pozisyonunda olduğu gibi 2 aylık RSL zirvesine doğru yavaş yavaş gidiyoruz. Zirveye yakın bir yer bulunmuyor. Indikatörlere güvenmek lazım. “Dedi.

 CoinMarketCap tarafından aktarılan bilgilere göre, bu haber kaleme alınırken 1 Bitcoin 62.041 dolardan alınıp satılıyor. Bitcoin’in fiyat hareketlerini ise 2017 senesinin kasım ayı ile mukayese eden ünlü analist, Bitcoin’in boğa döngüsünün bir sonraki basamağının startını vermeye hazırlandığını söyledi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP