DOLAR

32,3259

0.22%
EURO

35,1233

-0.04%
ALTIN(gr)

2.302,90

1,13%
BİST 100

%
Kime Ait Olduğu Bilinmeyen BTC Cüzdanının Sahibi, 456 Adet Bitcoin’i Bakın Ne Kadara Aldı?
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Kime Ait Olduğu Bilinmeyen BTC Cüzdanının Sahibi, 456 Adet Bitcoin’i Bakın Ne Kadara Aldı?

Kime Ait Olduğu Bilinmeyen BTC Cüzdanının Sahibi, 456 Adet Bitcoin’i Bakın Ne Kadara Aldı?

Kime ya da kimlere ait olduğu bilinmeyen, en çok Bitcoin’e sahip 3. cüzdanın sahibi, geçtiğimiz birkaç saat içerisinde 21 milyon dolar değerinde toplamda 456 adet Bitcoin daha satın alma işlemini gerçekleştirdi. Cüzdandaki Bitcoin sayısı böylelikle 120 bin 845’e çıktı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Kime Ait Olduğu Bilinmeyen BTC Cüzdanının Sahibi, 456 Adet Bitcoin’i Bakın Ne Kadara Aldı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk kripto para birimi olma özelliğini taşıyan, Satoshi Nakamoto tarafından geliştirildiğine inanılan, merkeziyetsiz bir para transferi ağı oluşturma amacıyla dünyaya getirilen Bitcoin, dün 13. yaşını kutladı. Kim tarafından geliştirildiği ise günümüzde halen gizemini koruyor (Satoshi Nakamoto tarafından geliştirildiğine her ne kadar inanılıyora da) Kripto para birimi, son zamanlarda dalgalı bir biçimde piyasayı etkilemeye devam ederken diğer taraftan bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde Bitcoin kripto para biriminin piyasalardaki işlem fiyatı 46.750 dolar olarak açıklandı. Bitcoin’in değerinin çıkışlı ve inişli olduğu son zamanların sonrasında bugün ise yatırımcıları oldukça yakından ilgilendiren çok önemli bir işlem gerçekleştirildi. Kripto para piyasasındaki en büyük 3. kripto para balinası, 21 milyon dolar ödeyerek 456 adet Bitcoin satın aldı. Bu işlem, 2022 senesinin şimdilik en büyük kripto para alım işlemi olarak tarihe geçti.

 Cüzdanda Şu Anda 120.845 Adet Bitcoin Var

Kripto para piyasasında gerçekleştirilen devasa işlemleri paylaşan Whale Alert’in paylaşmış olduğu verilere göre işlem, Coinbase’de gerçekleştirildi. Yaklaşık olarak 12 saat önce gerçekleştirilen bu işlemde 21 milyon 161 bin dolar değerindeki işlem ile beraber en büyük 3. Bitcoin cüzdanındaki Bitcoin miktarı böylelikle 120 bin 845 açıktı. Bu da bu cüzdanda yaklaşık olarak 5.6 milyar dolarlık bir Bitcoin kripto para biriminin olduğu anlamını ortaya çıkarıyor.

 Bahsi geçen kripto para cüzdanının kime ait olduğunu bilinmiyor ancak Bitcoin açısından bakıldığında en büyük 3. cüzdan olduğu biliniyor. Bitcoin fiyatının tekrardan 46 bin dolarlara düştüğü bu günlerde yapılan bu yüklü alım, pek çok yatırımcı tarafından ilgiyle karşılandı. Bitcoin, geçtiğimiz haftaya göre yüzde 9’a yakın bir değer kaybı yaşadı. Pek çok yatırımcı, kısa vade içerisinde yaşadıkları problemlere rağmen kripto para piyasasından halen umutlu.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP