DOLAR

32,6039

0.12%
EURO

35,0377

0.43%
ALTIN(gr)

2.418,43

-0,18%
BİST 100

%
Uzaktan Gelen Ses, Bitcoin’in Yükselme İşaretleri!

Uzaktan Gelen Ses, Bitcoin’in Yükselme İşaretleri!

Alınan bir son dakika haberine göre anlık takip edilen Bitcoin kripto para fiyatları merak konusu olmaya devam ediyor. Piyasalar, Amerikan Merkez Bankası FED’in açıklamaları ile Kazakistan’da meydana gelen problemler sonrasında çok sert bir şekilde çakılarak 40 bin doların altına geriledi. Güne ise kayıplarını kapatarak başlangıç yapan Bitcoin açısından yatırımcılar, Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin düşecek mi? Sorularını araştırmaya devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Uzaktan Gelen Ses, Bitcoin’in Yükselme İşaretleri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin ile diğer altcoin son durumuna yönelik son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar, kripto para dünyasının durumunu merak etmeye başladı. Detaylar haberimizde…

Amerikan Merkez Bankası’nın yapmış olduğu son toplantı tutanaklarında çok sıkı bir para politikasına ilişkin vermiş olduğun mesajlar ile en büyük iki kripto para madenciliği merkezi olarak bilinen Kazakistan’da meydana gelen internet kesintileri sebebiyle çalışmaların durma noktasına gelmesi kripto para borsaları mı çok ağır bir darbe indirdi. Diğer taraftan siber saldırı kanlarının sağlamış olduğu kripto para borsası LCX, saldırı sonrasında 6,8 milyon dolarlık bir kayıp olduğunu açıkladı. Saldırı sonrasında kripto varlıkların başka kripto para cüzdanlarını aktarıldığını ilan edilmesi ile beraber kayıp daha çok derin bir hal aldı.

 Kriptoda Rekor Sermaye Çıkışı

dijital varlık yöneticisi James a resim yapmış olduğu açıklamalara göre kripto para yatırım ürünleri ile sonlarından 2022 senesinin ilk haftasında bırakır bir sermaye çıkışı gerçekleştiği ortaya çıktı. Aralık ayının ortasından itibaren sermaye çıkışı ile karşı karşıya kalan kripto para birimlerinden 2022 senesinin ilk haftasında 207 milyon dolar bir sermaye çıkışı ortaya çıktığı açıklandı. Aralık ayının ortasından itibaren çıkan sermaye 465 milyon dolar seviyesine kadar çıkarken, 7 Ocak ile sonlanan haftada en büyük sermaye çıkışı 107 milyon dolar ile Bitcoin kripto para biriminde gerçekleşen okula ikinci sırada yer alan Ether kripto para biriminden sermaye çıkışı ise Ocak haftasında 39 milyon dolar şekilde gerçekleşirken adil gün sonra 5 haftalık süreç içerisinde toplam 200 milyon dolar sermaye çıkışı yaşandığı belirtildi.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP