DOLAR

32,3476

0.29%
EURO

35,1347

-0.02%
ALTIN(gr)

2.309,72

1,43%
BİST 100

%
Kripto Paralar ile İlgili Çarpıcı Açıklamalar

Kripto Paralar ile İlgili Çarpıcı Açıklamalar

Bitcoin Trust'ın sponsoru olan Grayscale Investments bu Çarşamba günü bir açıklama yaptı. Yeni bir kripto yatırım aracı geleceğini belirtti. Şirket, cryptocurrency ekonomisinde en iyi dijital varlıkları elinde tutmayı planlayan ’’Grayscale Digital Large Cap Fund’’ organizasyonunu başlatmayı planlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
Kripto Paralar ile İlgili Çarpıcı Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Grayscale, Yeni Bir Şifreleme Fonunu Başlattı

Grayscale, bir Cryptocurrency ‘’Large Cap Fund’’ organizasyonunu Başlatmayı Planladı. Popüler bitkisel yatırım fonu GBTC’nin yöneticileri ve ethereum güven, Grayscale, en çok performans gösteren kripto para birimleri sepetinden oluşan çok daha büyük bir yatırım ürünü yaratmaya karar verdiler. Grayscale’nin yaptığı açıklamaya göre, sepet litecoin (LTC) bit eşik nakit (BCH) dalgalanma (XRP) bitkon çekirdeği (BTC) ve etelyumdan (ETH) oluşacak. Grayscale Investments CEO’su ve CEO’su Barry Silbert, “Dijital para birimi varlık sınıfındaki ilgi büyüdükçe Grayscale’in ürün sunumlarını daha da genişletmekten dolayı heyecanlıyız” dedi.

Güvenilir ve deneyimli bir yönetici olarak Grayscale, nitelikli yatırımcılara aşina olan ve gelişmekte olan bu varlık sınıfına güvenli erişim olanağı sağlayan yatırım yapıları yaratmayı taahhüt eder. Fon, Dijital Varlık Piyasasının% 70’ini kapsıyor. Gri Tonlama, Bir Kripto Para Birimi ‘Büyük Kafa Fonu’ başlatmayı planlıyor.

Gri tonlamalı Barry Silbert

Sponsorlar ilk kez ETH ve BTC’den oluşan fonlar spot pazarların fiyat artışlarının yanında olağanüstü bir performans gösterdi. Grayscale ilk ürününü 2013’te piyasaya sürdüğünde, BTC’nin madeni para başına 127 dolar ortalamasının ortalaması verdiği ve GBTC, bitcoin rezervlerine bağlı ilk ana yatırım araçlarından biri haline geldi. 2017 yılının Temmuz ayında firma, benzer bir tarzda şekillendirilen ethereum güvenini başlattı. Sponsor, yeni ‘Grayscale Digital Large Cap Fund’ için, çatal ve hava bombası nedeniyle ortaya çıkan nakit ve varlıkları da elinde tutabilir. Paylar platform Tradeblock’un Dijital Varlık Referans Oranı’nı 16.00 EDT’de yansıtacak. ‘’Kurallara dayalı bir portföy oluşturma süreci ile Fon, dijital varlık pazarının% 70’ini hedeflemektedir – Fon mevcut dijital varlıkları kaldırmak veya Fon portföyünde belirli kriterlere uygun olarak yeni dijital varlıkları dahil etmek için üç ayda bir yeniden dengelenir. Grayscale tarafından kuruldu’’ açıklamasını açıklıyor.

Riskli Yıllar

Grayscale’ye göre, Fon, bir Cayman Adaları limited şirketi, ancak Birleşik Devletler’de bulunuyor. Ürün ayrıca ABD Menkul Kıymetler ve Mübadele Komisyonu’na (SEC) kayıtlı değildir ve Amerikan merkezli menkul kıymetler kanunlarına tabi değildir. Grayscale’in yeni ‘Dijital Büyük Kapas Fonu’ hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda ne düşündüğünüzü bize bildirin.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP