DOLAR

32,3752

0.16%
EURO

34,9788

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,28

0,22%
BİST 100

%
Neden Coin’i Market Şapkası ile Değerlendirmemeliyiz?

Neden Coin’i Market Şapkası ile Değerlendirmemeliyiz?

Hiç ucash adında bir coin para duydunuz mu? Duymuş olmalısınız. Sonuçta, pazarın üst sınırına dayanan ve stratis, omisego ve zcash'den daha yüksek olan 25 kripto para birimi var. Ucahs medyanın yaygınlaşması, artan bir kullanıcı tabanı ve aklınıza gelecek önemli yükseklikte kullanıcı sayısı biriktirmeyi amaçlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Neden Coin’i Market Şapkası ile Değerlendirmemeliyiz?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapana Kadar Yapmıyormuş Gibi Göster

Piyasa kapitalizasyonunun – ki dolaşımdaki tüm paraların toplam değeri ile son işlem gören fiyatının çarpımından oluşur – çarpıcı bir değerlendirmedir. İlgili kripto para birimlerinin göreceli büyüklüğüne ilişkin yaklaşık bir kılavuz olarak, genellikle piyasa şapkası yeterlidir, ancak göz kamaştırıcı biçimde yanlış olduğu durumlarda vardır. Ucash bu konuda mükemmel.

İşte Neden bir Coin’i Market Şapkası ile Değerlendirmemeniz Gerektiği

Pazar payı metriklerini çok iyi bilen herkes bildiği için sistemi oynamak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken, dolaşımda 150 milyar doları olan bir bok yaratmak, eşit bok alışverişi üzerine listelemek, 1 $ ‘lık bir para satmak ve anında bit eşiğinden daha fazla değere sahip olmak. Geçen ayki kriptokrasi sıralamasında dentacoin’i 21. sıraya iten aynı hile aynı şekilde ucash için de yapıldı. İşlem gören BTC-Alpha borsası, 600 Telegram takipçisi, 2.000’den az Twitter takipçisi ve Maestro’dan koparılan bir logo ile, İngiltere’de kayıtlı, şüpheli bir Rus sitesi. Ancak, Coinmarketcap’da listelendiği için, kripto’nun “resmi” sıralama sistemine ahil olmak için uygun.

Kendi Tedarikinize Yüksek Başlarken

Dolaşımda 325 milyar dentacoin ve 8.6 milyar ucash var, bu da neden bu kadar yüksek yapay tırmanmayı başarabildiklerini açıklıyor. BTC-Alpha gibi düşük likidite değişimlerinde herkes bir balina ve her madeni para aşırı uçucudur. Coinmarketcap’ın geniş altprogram aralığı, özellikle yüzde kazanç ile filtrelendiğinde okumayı eğlendiriyor. Bu haftanın büyük performansı, bu metriğe bakarsak,% 3,600 olan unity ingot’tur, ancak ucash gibi yalnızca bir minik değişimde mevcuttur. Ucash ve unity ingot değeri yüksek olmasına rağmen, neden bu tür para birimlerini piyasa değeri ile yargılanmamanız gerektiğini açıklıyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP