DOLAR

32,5138

-0.11%
EURO

34,7894

-0.24%
ALTIN(gr)

2.425,75

-0,16%
BİST 100

%
Bitcoin Bulmaca Oyunlarına Olan İlgi Gün Geçtikçe Artıyor

Bitcoin Bulmaca Oyunlarına Olan İlgi Gün Geçtikçe Artıyor

Birçok açıdan, Bitcoin en üstün bulmaca. Mantığa göre, bulmaca oyunlarının yeni bir dalgası, bitoin ve diğer kripto para birimleri ile ödül olarak geliştirilmelidir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Bitcoin Bulmaca Oyunlarına Olan İlgi Gün Geçtikçe Artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Montecrypto: Bitcoin Enigma, The Legend of Satoshi Nakamoto’dan doğan yeni bir oyundur. Bu ikinci oyun 2015’te tasarlandı, ancak iki hafta önce sanki kompleks sanat eseri tabanlı oyunun çözülmesinin ardından yeni bir ilgi gördü. Çözücüye 50,000 dolar değerinde bitcoin, ayrıca ek sabit para ağlaştırdı. 24 bulmaca içeren yeni bir dizi olan Bitcoin Enigma’nın ödülü olarak ‘sadece 1 BTC’ veriliyor.

Bitcoin Bulmaca Oyunlarının Popülaritesi Büyüyor

Bu oyun, Gem Rose Collective tarafından geliştirildi ve 20 Şubat’ta piyasaya sürüldü. Ekran görüntüleri Montecrypto’yu veriyor: Bitcoin Enigma, dev bir RPG’nin havasında, büyük, soluk binaların moody tasvirleri ve baş döndürücü bir merdiven ve pasaj labirentiyle tamamlandı. Oyunun en ilginç yönü görselleri değil teorisi. Oyuncular, 24 bulmacayı çözmek için birlikte çalışıp çalışamayacaklarını ya da tek başlarına gideceklerine karar vermeli ve rakiplerini ortadan kaldırmak için bir onlardan vazgeçmeye çalışıyorlar.

Bir Bulmaca Oyunu

Oyun teorisi açısından, Montecrypto, Satoshi Nakamoto Efsanesi bulmaca sanatını yaratan aynı sanatçı tarafından geliştirilen Neon Bölgesi ile benzerlik taşıyor. Baş geliştirici “paylaşılan ilham, cypherpunk etosundan geliyor … Kriptografinin eğlenceli uygulamaları, steganografi kullanarak yapboz oluşturma ve çözme aşkı, hacker zihniyet … cyberpunk ve steampunk türleri, klasik kart ve rol yapma oyunları ve çocukluk dönemimiz “.

Neon District Metamask tarayıcı cüzdanını kullanarak oynanabilecek ethereum tabanlı bir oyunken, Montecrypto girmek için 1.99 $ ‘lık maliyeti ile lotto oyunu gibidir. Bununla birlikte, rastgele şans yerine, başarı kurnazlık, strateji ve bulmaca çözme dereceleri de dahil olmak üzere beceriye inmektedir.

Montecripto: Bitcoin Enigma

Her şey çok ilgi çekici geliyor. Elbette ki tek dezavantaj, ödülün haklı olup olmadığını ve 1.99 doların kaldırılıp kaldırılmayacağını belirlemektir. Peki, siz bu oyun ve diğer btc ödüllü oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorum bölümünde bizimle paylaşırsanız seviniriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP