DOLAR

32,4802

-0.04%
EURO

34,7644

-0.65%
ALTIN(gr)

2.438,54

0,11%
BİST 100

%
Habanero Biberleri İle Yeni Token “Agrocoin”

Habanero Biberleri İle Yeni Token “Agrocoin”

Acı biberden destek alınarak sahneye yeni token çıkıyor: "Agrocoin"

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Habanero Biberleri İle Yeni Token “Agrocoin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Habanero biberi dünyanın en acı biberleri arasında olan acı sos ve salça yapımıyla bilinen bir çeşit dolma biberidir ve bu biber artık yeni bir token olan “Agrocoin“in destekçisi oldu. İnsanlar artık bu biberler sayesinde yeni yatırımlar yaparak kripto dünyasından yararlanacak.

Yatırımcılara Yeni Fırsat

Bilindiği gibi çok kullanışlı olan habareno biberlerinin kullanımına bir yenisi daha eklendi, artık kripto paralarda yeni yatırım olacak. BloombergQuint, Meksika topraklarında habanero biberlerini üreten tarım firması olan Quintana Roo‘nun küçük yatırımcılar için işleri geliştirmeyi planladığını açıkladı. Firmanın başkanı Rodrigo Domenzain bir çok kişinin az parası olduğunu ve bu parayla yatırım yapmak istediklerini ifade etti. Firma 2017 Eylül’de yeni token olan “Agricoin”leri çıkararak Blockchain teknolojisini habanero biberlerinin ünü ile harmanladı. Coinlerin her birinin maliyeti 27 dolar değerinde.

Tarım Destekli Yeni Yatırım

Rodrigo Domenzain açıklamasında tokenlerin web sitesinden satılacağını hatta 50 bin tanesinin satıldığını ve toplamda 1 milyon çıkarmayı planladıklarını belirtti. Tokenlerin borsada işlem görebilmesi için 1 yıl geçmesi gerekli. Tokenlerden beklenen kar payı ise %30 civarında. Platformun CEO’su olan Pablo Arteaga Vega Blockchain’i kullanma şansı yakaladıklarını açıkladı.

Agrocoin’in İşi Yatırım

Vega yaptığı açıklama ile Agrocoin’in diğer kripto paralar gibi değişken omlayacağını belli bir istikrarı koruyacağını ve yatırıma yönlendiğini ifade etti. Blockchain ile olan sebze ortaklığı Meksika’da ilk defa yapılıyor fakat gittikçe artan bir moda haline geliyor.

Habareno Tek Değil, Başka Ürünler de Var

Çin merkezli Shandong Bohi Industry aracılığı ile ABD’den Çin’e 60 bin ton soya fasulyesi gönderilecek ve emtia tüccarı olan Louis Dreyfus Co bu satış için Blockchain ile anlaşma yapılmasını sağladı. En iyi İskoç Viski varilleriyle desteklenen diğer bir tarım ürün destekli token ise CaskCoindir. Bir CaskCoin yasal olarak bir viski fıçısına karşılık gelmektedir. Blockchain 2017 yılında büyük iş çıkardı ve gündemde hiç düşmedi fakat artık kripto para dışındaki bir çok ürüne de destek verdiği için daha fazla dikkat çekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP