DOLAR

32,5771

0.27%
EURO

34,9913

0.01%
ALTIN(gr)

2.445,80

0,41%
BİST 100

%
Kıdemli Analist Uyardı, Bu 5 Altcoin’e Dikkat!

Kıdemli Analist Uyardı, Bu 5 Altcoin’e Dikkat!

Kripto para piyasasında bulunduğu tahminleri tutan ve popüler olan kıdemli analist Lark Davis, ileriki zaman dilimi içerisinde büyük kazançlar elde etmeye yarayacak 5 altcoin projesini açıkladı. Ünlü analist, bu altcoin projelerinde kuvvetli hareketler beklediğini söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Kıdemli Analist Uyardı, Bu 5 Altcoin’e Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lark Davis: “Bu Alt Coin’i Takip Ediyorum”

Kıdemli analist Lark Davis 450 bin abonesinin olduğu kişisel YouTube kanalında, verimli blok projesi olan Elround’un emtiası olan EGDS baktığını ve onu yakından takip ettiğini söylüyor. Analist, Ela Random adlı merkezi bulunmayan borsasından (DEX) önümüzdeki ay başından itibaren haberini aktarıyor. Analist, bu konuya ilişkin açıklamalarını şöyle sürdürüyor: Ethereum temelli elronf, 2.0’dır.Fakat şimdi, bütün harika teknolojiye sahip ve bu, dikkat çekmeye ve topluluğu daha da büyütmeye devam eden bir kripto para ve teknolojilerini çılgın doğaya salmanın ve aslında bir DeFi yani merkezi bulunmayan finans sistemine sahip olmanın eşiğindedir. Şeklinde konuşmalarını sürdürdü.

Ünlü Ekonomist Lark Davis, “Yakın zaman içerisinde bu parachain müzayedelerine çok fazla para aktarılacak” dedi.Yine ünlü ekonomiste göre Maiar DEX, Elrond açısından çok iyi bir Defi yani merkezi bulunmayan finans sisteminin başlangıcına işaret etmektedir. Analistin listesinde bir sonraki altcoin ise, Palkadot’un yerel bazlı tokeni statüsündeki Dot.

 Analist Lark Davis, DOT altcoini ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, “ bu parachain müzayedelerine çok fazla para aktarılacağını yakın zaman içerisinde göreceğiz. Dedi. Bu katılımcıların, farkı rotun sınırlı sayıda bulunan parachain slotlarından birini muhafaza altına almak amacıyla desteklenmek istedikleri bir projeye teklif vermelerini sağlayacak. Diğer taraftan akıllı sözleşme protokol olan Moon River’un Network uygulamasının yardımcı  tokeni olarak bilinen MOVRİ’yi de çok yakından takip ettiğini söylüyor. Analist, bu projenin arkasında harika derecede büyük bir topluluk olduğunu dile getirmeyi de ihmal etmiyor.Ünlü analist Lark Davis, SushiSwap Moonriver ile Entegre edilmek üzere olduğunu da söylediği nokta Diğer taraftan analiste, otomatik bir şekilde piyasa düzenleyicisi olan SudhiSwap’ın Moon River ile Entegre bir şekilde hareket etmek amacıyla hareket ettiğini söyledi. Konuya ilişkin açıklamaları ise şu şekilde:

“Moonriver uygulamasına gelmekte olan pek çok Merkezi bir Finans sisteminde bağlı olmayan sistem protokolüyle bunun gibi şeyler artık görmeye başladık. Bunun temelinde ethereum, fakat Kusama’da… Bunun haricinde Şimdilik bir milyar dolarlık bir piyasa değerinde dahi değil. Bunun ne kadar çılgınca bir şey olduğunu düşünün artık. “dedi.

 Aynı zamanda ünlü analizde dedi ki: ”Size bir şey söylüyorum, 1 milyar dolarlık bir piyasa hacmi olacak… hakikaten tablolara, Meta verilerine ve burada inşa edilen durumlara bakıldığında potansiyel bir şekilde milyarlarca dolarlık bir piyasa hacmi olan Kripto para olacak.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP