DOLAR

32,5575

0.03%
EURO

35,0379

0.51%
ALTIN(gr)

2.427,79

0,21%
BİST 100

%
Dev Şirket, Yatırım Amaçlı 3 Altcoin Satın Aldı!

Dev Şirket, Yatırım Amaçlı 3 Altcoin Satın Aldı!

Grayscale Investments aracılığı ile 1 kasım pazartesi günü yayımlanan bir twitter paylaşımına göre; ünlü milyarder Barry Silbert ile Dijital Currency Group Holdingine bağlı en gelişmiş Kripto Varlık Yönetim firması şu anda elinde 55.1 milyar dolar değerinde Bitcoin ve altcoin bulunduruyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Dev Şirket, Yatırım Amaçlı 3 Altcoin Satın Aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diğer taraftan, son dönemlerde Grayscale, popüler listelerde yer alan altcoinlere yönelik trust’lar açısından yüklü miktarda, Filecoin (FİL), Basit Attention Token (BAT), Chainlink (LİNK) satın aldı.

 En Çok Altcoin Satın Alan Grayscale

 Analiz web sitesi Bybt aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılan bilgilere göre, Grayscale, son 1 hafta içerisinde 188. 991 Basic Attention Token ile geçtiğimiz ay 179. 641 BAT tokeni ekledi. Diğer taraftan geçen hafta 1. 441 Chainlink ve son 30 gün içerisinde ise 8. 823 LİNK satın aldı. FİL’e gelince… Şirketin trust fonuna katmış olduğu bu altcoin miktarı ise geçtiğimiz hafta 2416 ve son olarak da 30 gün içerisinde 5121 oldu. Grayscale, şu anda 39.634 milyar dolar değerinde Bitcoin, 13.438 milyar dolar değerinde Ether, 6 milyar dolar değerinde Basic Attention Token (BAT), 9,4 milyar dolar değerinde Chainlink (LİNK) ve 6.1 milyon dolar değerinde Filecoin (FİL) aldı. Bu haber sayfasından daha önce de açıkladığımız gibi vadeli işlemlere değeri bir şekilde Bitcoin tokenlerinin pazarlara sürülmesinin sonrasında yakın zaman içerisinde Bitcoin trust, Bitcoin’e dönüştürmek açısından bir başvuruda bulundu. Firmaların, yakın zaman içerisinde bütün ekipman tedarikçisi başta olmak üzere çalışan personel maaşlarına kadar pek çok kalemde giderlerini artık kripto para birimleri ile yapacaklarını tahmin ediyoruz. Böyle firmaların, yakın zaman içerisinde normal faaliyet göstermiş oldukları ülkelerin para birimleri değil de kripto para birimleri ile işlem yapmalarının önü açık.  Bunun sebebi ise kripto pazarında güvenilirlik ilkesini etkin kılmak amacıyla hareket eden firmaların, gerçek ve tüzel kişilere hizmet etmek amacıyla oluşturdukları altyapının daha da sağlam bir hal almasıdır. Özellikle de bilişim alanında faaliyet gösteren firmalar, Öz sermayelerini daha çok artırmak amacıyla kripto para piyasasında yıldızı parlayan coinleri satın almayı tercih ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP