DOLAR

32,5896

0.35%
EURO

34,8578

0.34%
ALTIN(gr)

2.496,73

0,51%
BİST 100

%
Diğerleri Kış Aylarında Halkına Yakacak, Giyecek, Yiyecek Dağıtırken O, Bitcoin Dağıtacak!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Diğerleri Kış Aylarında Halkına Yakacak, Giyecek, Yiyecek Dağıtırken O, Bitcoin Dağıtacak!

Diğerleri Kış Aylarında Halkına Yakacak, Giyecek, Yiyecek Dağıtırken O, Bitcoin Dağıtacak!

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, CoinDestek TV'de kentin Bitcoin’den getiri elde etmesi amacıyla yerel kripto para biriminin büyük bir kısmını stake edeceğini yani dağıtacağını açıkladı. Dahası ise Miami’nin, Amerika Birleşik Devletleri'nde doğrudan sakinlerine Bitcoin kripto para birimi getirisi veren ilk kent olacağını duyurdu. Daha öncesinde MiamiCoin’in geliştirildiği Stacks protokolü açısından yerel kripto birimi olan STX ya da bitcoin olsun…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Diğerleri Kış Aylarında Halkına Yakacak, Giyecek, Yiyecek Dağıtırken O, Bitcoin Dağıtacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Miami Belediye başkanının bugün CoinDestek TV’de yapmış olduğu ilanın sonrasında Miami Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlara bir bitcoin cüzdanı verilecek ve daha sonrasında ise vatandaşlar, MiamiCoin’e sahip olup olmadıklarına bakılmaksızın ücretsiz bir şekilde bitcoin kripto para biriminden kazanacak. İlk etapta 3 Ağustos 2021 tarihinde ilan edilen MiamiCoin vatandaşlarının esasında şehir açısından değişik projeleri ve altyapıya yatırım yapmalarına izin vermekteydi. Belediye başkanına göre, kripto para karşılığında alınmış olan fonlar, kentin hazinesine yönlendiriyor ve MiamiCoin’in piyasaya sürülmesinden itibaren şimdiye kadar 21 milyon dolar kazandı. Belediye Başkanı Suarez, ‘sakinlerimiz açısından dijital cüzdanlar oluşturacağız” dedi. Ve onlara doğrudan MiamiCoin getirisinden bir miktar bitcoin kripto para biriminden dağıtacağız” Dedi.

 ABD’nin Kripto Paralara Yaklaşımı

Son zamanlarda ABD kentlerinde belediye başkanlığı yapan kişilerin, maaşlarını Bitcoin ile armalarının önüne geçilemiyor. 4 Kent Belediye Başkanı şimdiye kadar Bitcoin para biriminden maaşını almak istediğini açıkladı. Sosyal medya hesaplarında ABD’nin hangi kenti Kripto para başkenti olacak? şeklinde anketler dahi düzenleniyor. ABD’nin, kripto para birimi bitcoin ile bu kadar haşır neşir olmasının neticeleri elbette olumlu bir şekilde hanelerine yazılıyor. Çin hükümetinin, kendi ülkesinde kripto para alım satımları yasaklanmasının akabinde ABD’de meydana gelen bu yaklaşımlar, vatandaşların kripto para birimlerine (başta Bitcoin) ilgi duymasına aracılık ediyor. Yaklaşan kış aylarında belediye başkanları; sakinlerine yakacak, giyim ve gıda gibi çeşitli ürünlerden dağıtım yaparken Miami Belediye Başkanı ise halkın doğrudan zenginleşmesi amacıyla onlara MiamiCoin adı altında kripto para dağıtacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP