DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Dünyanın En Geniş İşlem Hacmine Sahip Kripto Para Borsası Binance, Yakın Zamanda Genel Merkezini Açıklayacak!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Dünyanın En Geniş İşlem Hacmine Sahip Kripto Para Borsası Binance, Yakın Zamanda Genel Merkezini Açıklayacak!

Dünyanın En Geniş İşlem Hacmine Sahip Kripto Para Borsası Binance, Yakın Zamanda Genel Merkezini Açıklayacak!

Binance CEO'su Changpeng Zhao, Singapur'da organize edilen Bloomberg Economy Forumu'nda bir konuşma yaptı ve şirket merkezinin nerede olacağına yönelik kararlarını verdiklerini ve bunu çok yakın zaman içerisinde açıklayacaklarını söyledi.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Dünyanın En Geniş İşlem Hacmine Sahip Kripto Para Borsası Binance, Yakın Zamanda Genel Merkezini Açıklayacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun zamandır artış gösteren regülasyon baskılarıyla bazı girişimlerde bulunma kararı alan Binance, bir merkez ofis kurmak amacıyla girişimlerde bulundu. Binance CEO’su, ağustos ayı içerisinde yapmış olduğu bir değerlendirmede, zamanının %80’ini regülatörleri düşünmekle geçirdiğini dile getirmiş ve

“Regülatörler bize ‘merkeziniz nerede?’ diye sorduğunda onlara geçmişte ‘bir merkezimiz yok’ diyorduk. Bu da ciddi sorunlar çıkarıyordu. Dolayısıyla bir merkezimiz olacak, merkezden yönetilen bir işlevsellik olacak”

 Demişti.

 Binance CEO’su Changpeng Zhao, Bloomberg tarafından organize edilen forumda diğer taraftan Binance kripto para borsasının ABD kolu Binance US’in 2-3 ay içerisinde kapanacak olan bir finansman hareketinde 4-5 yüz milyon dolar yatırım alabileceğini de dile getirdi.

 Binance CEO’su, başarılı girişimci Changpeng Zhao, Bloomberg tarafından organize edilen forumda yapmış olduğu konuşmasının devamında regülatörlerin artış gösteren incelemesi ile ilgili de konuştu. Şirketinin regülatörler ile düzenli bir biçimde görüştüğünü dile getirdi ve

“Düzenleme istiyoruz, tam bir liberter değilim, aynı zamanda bir anarşist de değilim.”

Dedi.

 Binance CEO’su, geçtiğimiz gün elinde bulunan mal varlıklarının ve servetinin %99’unu bağışlamak istediğini açıklamıştı ve bu konuşması ile büyük bir ses getirmişti. Binance CEO’su, şimdiye kadar başta Rockefeller gibi çok zengin girişimci ile korucunun yapmış oldukları biçimde servetinin %99’unu bağışlamak istediğini, mutlu bir şekilde yaşamak amacıyla fazla paraya ihtiyaç duymadığını söyledi.

 Forbes tarafından yapılan açıklamalara göre Binance CEO’sunun şu anda 200 milyar dolar değerinde bir malvarlığı bulunmaktadır. Binance CEO’su, 200 milyar doların %909’unu bağışlamak istediğini söyledi ve mutlu bir şekilde yaşamak için çok az paraya ihtiyacı duyduğunu sözlerine ekledi.

  Kripto para dünyasının öncülerinden Binance ofisinin tam olarak nerede açılacağı ile ilgili gelişmeleri yakından takip edeceğiz ve yeni gelişmeleri size buradan aktaracağız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP