DOLAR

32,3801

0.18%
EURO

35,0381

-0.15%
ALTIN(gr)

2.325,08

0,26%
BİST 100

%
Kripto Para, Bursa’da İki Kardeşin Ölümüne Sebep Oldu!

Kripto Para, Bursa’da İki Kardeşin Ölümüne Sebep Oldu!

Alınan bir son dakika haberine göre Bursa'nın Kestel ilçesinde kafeterya işletmeciliği yapan 34 yaşındaki Hasan Karacan ile 31 yaşındaki kardeşi Hüseyin Karacan kardeşler, kuvvetli bir iddiaya göre kripto para piyasasında yapmış oldukları alım-satım işlemlerinde yüklü miktarda para kaybetti. Bu durumu çevresindekilere duyuran Kardeşler, 'İznik Gölü'nde intihar edeceğiz' dedikten sonra bir gün önce bir arkadaşlarının arabası ile İznik’e gidip ortadan kayboldular.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Kripto Para, Bursa’da İki Kardeşin Ölümüne Sebep Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da, iki gün önce ortalıktan kaybolan iki kardeşin cesedi İznik Gölü’nde bulundu. Kafeterya işletmeciliği yapan kardeşlerin kripto para alım satım işlemlerinde yüklü miktarda para kaybettikleri için intihar ettiği öne sürüldü.

 Kripto paralardan gelir elde etmek isteyen ya da servetine servet katmak isteyen milyonlarca insan, her gün kripto para borsalarında alım satım işlemleri yaparak para kazanmak istiyor. Ancak bazı durumlarda kripto paralar kişileri zengin ederken, bazı durumlarda ise kişilerin; mal, mülk, ev, araba ne varsa satıp zarar etmelerine, hatta intihar etmelerine dahi sebep olabiliyor.

 Kripto para borsalarında yapmış oldukları yatırımları ile milyarlarca dolar para kazanan kişilerin ve kurumların her gün haber merkezlerine bilgileri düşüyor. Bu bilgiler, sıfırdan yatırım yapmak isteyen ya da uzun zamandır bu piyasada yatırım yapan kişilerin daha fazla para koyup daha fazla servet elde etmeleri amacıyla çıkmış oldukları yolda bazen canlarını vermelerine sebep olabiliyor.

 Bursa’nın Kestel ilçesinde kafeterya işletmeciliği yapan 34 yaşındaki abi Hasan Karacan ile 31 yaşındaki kardeşi Hüseyin Karacan, iddiaya göre kripto para piyasasında yapmış oldukları yatırımlarda çok fazla para kaybedip zarara uğradı.

İznik Gölü’nde İntihar Edeceğiz

Yapmış oldukları kripto para alım satım işlemlerinde zarar eden kardeşler, ‘İznik Gölü’nde intihar edeceklerini çevresindekilere söylediler.’ Daha sonrasında ise bir arkadaşlarına kendilerini İzmit’e götürüp bırakmalarını söyledi. Arkadaşlarının arabasına binip İznik’te giden kardeşler, ortalıktan kayboldu. İki kardeşe ulaşamayan aileleri ise jandarmadan yardım isteğinde bulundu. Bunun üzerine Jandarma ekipleri, AFAD timleri, balık adamların daha vermiş oldukları destek ile gölde çok geniş kapsamlı bir arama kurtarma çalışması yürütüldü.

 Kardeşlerin Önce Kıyafetleri Bulundu

 Göl kıyısında kardeşlere ait kıyafet ile cüzdanları bulundu daha sonrasında ise dün cansız bedenlerine ulaşıldı. Acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirirken, balık adamlar tarafından gölden cesetleri çıkarılan kardeşler, otopsi için adli tıpa gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP