DOLAR

32,2856

0.05%
EURO

34,8119

-0.03%
ALTIN(gr)

2.439,28

0,30%
BİST 100

%
63 Bin Doların İhtimal Dahilinde Olduğu Bitcoin’de Kritik Gün!

63 Bin Doların İhtimal Dahilinde Olduğu Bitcoin’de Kritik Gün!

Amerika Birleşik Devletleri'nde şükran gününün başlamasıyla birlikte Bitcoin fiyatlarında netlik kazanıyor. Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, “Şükran günü dolayısıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde kripto para  hacimlerinde artış bekliyoruz. Bireysel ve kurumsal alıcıların Bitcoin aldığı şu günlerde 63 bin dolar seviyelerine yükseliş gerçekleştirmesi ihtimal dahilinde” Dedi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
63 Bin Doların İhtimal Dahilinde Olduğu Bitcoin’de Kritik Gün!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 gün önce Bitcoin fiyatları, yaklaşık olarak 6 haftanın en düşük seviyesini Gördükten hemen sonra bugün ise 58 bin dolar bandının üzerine çıkmayı başardı. Covid-19 pandemisi ile tatil zamanlarında kripto para piyasalarının işlem hacimlerinde meydana gelen yükseliş, Amerika Birleşik Devletleri’nde de başlayan şükran günü tatili süreci içerisinde de aynı beklentiyi meydana getirdi. Beste Naz Süllü, Şükran Günü sebebiyle ABD’de geçen kripto para işlem hacimlerinde bir artış öngördüklerini dile getirdi.

ABD piyasaları, şükran günü tatili nedeniyle bugün tam gün ve yarın ise yarım gün kapalı olacak.

Hindistan’da Kripto Para Karşıtı Girişimler

Dünyanın en çok nüfuslu ilçesi Hindistan’da, kış sezonunda ele alınacak ‘Kripto Para Ve Resmi Dijital Para Düzenleme Yasası 2021’ ismi ile hazırlanmış olan tasarı ile kripto para birimlerinin yasaklanma ihtimali güç kazanıyor. Kış sezonu oturumları ise 29 Kasım ve 23 Aralık tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Hindistan başbakanı, birkaç gün önce yapmış olduğu bir açıklamada Bitcoin kripto para biriminin genç nesil için tehdit unsuru oluşturduğunu söylemişti. Hindistan, yaklaşık olarak 15 ile 20 milyon arasında Kripto5 para yatırımcısı olan bir ülke ve bunların elinde ise 5.9 milyar dolar tutarında kripto para bulunduğu tahmin ediliyor.

Bitcoin Fiyatında Son Durum Nedir?

Öncü kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin fiyatı, bugün, gün içerisinde en yüksek 58 bin 491 dolar seviyesini gördü en düşük ise 56 bin 883 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP