DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kripto Paralarda Neler Oluyor? Bir Saatte 300 Milyon Dolar Buhar Oldu!

Kripto Paralarda Neler Oluyor? Bir Saatte 300 Milyon Dolar Buhar Oldu!

Kripto para piyasalarından alınan bir son dakika haberine göre kripto para borsalarında gerçekleştirilen satış dalgası derinlik kazanıyor. Özellikle de Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar satış dalgasının da etki göstermesi ile beraber düşüş trendine girerken, değer kaybı ise yüzde 10’u aşmış bulunmakta. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Kripto Paralarda Neler Oluyor? Bir Saatte 300 Milyon Dolar Buhar Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para endüstrisinde bugün, gün itibariyle satış dalgası derinlik kazanmaya devam ediyor. Özellikle de Bitcoin ve ikinci sırada yer alan Ether kripto para birimlerinde görülen fiyat düşüşleri ise piyasayı resmen altüst etmiş bulunmakta. Hindistan’ın Kripto paralara ilişkin yasak getireceği haberleri kulislerde dolaşırken son zamanlarda dijital varlıkların dalgalı bir seyir izlemesine sebep oldu. Konu ile alakalı gelen son dakika verilere göre ise Hindistan’ın kripto paralara yasak getirmeyeceği açıklanırken, bazı düzenlemelerin ve çalışmaların gerçekleştirileceği öngörülüyor. Hindistan’da kripto paraların bir varlık sınıfı şeklinde tanımlanacağı ve emtia pozisyonuna sokulmasının muhtemel durumlar içerisinde yer aldığı belirtiliyor. Bu gelişme ile beraber, önce kripto paralarda toparlanma eğilimi meydana gelmişti. Piyasalarda var olan bu olumlu gelişmelerin göstermiş olduğu etki ile beraber Bitcoin, 59. 398 dolar seviyesine kadar yükselmeyi başarırken, bugün ise piyasada rüzgar tamamen ters yönde esmeye başladı.

Bitcoin, 6 Haftanın Dibinde Geziyor

Bugüne 59 bin dolardan başlangıç yapan Bitcoin kripto para birimi, sabah saatlerinde satışların derin bir hal alması ile beraber 54. 350 dolara kadar geri çekildi. 6 haftanın en düşük seviyesine inmiş olan Bitcoin kripto para biriminde değer kaybı ise günlük bazda %7 oranında aşmış bulunmakta.

 Kış sezonunun gelmesiyle beraber Hindistan’da kripto paralar ile ilgili gerçekleştirilecek çalışmalar başta olmak üzere Amerika Birleşik Devletleri tarafından kripto paraların tam manası ile tanımlanması amacıyla gerçekleştirilecek çalışmaların Bitcoin başta olmak üzere pek çok kripto para biriminde nasıl oluşturacağı merak edilmeye başlandı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP