DOLAR

32,6041

0.38%
EURO

34,7769

0.05%
ALTIN(gr)

2.499,31

0,62%
BİST 100

%
Yatırımcıların, Kripto Para Yükselişlerinde Şunlara Dikkat Etmesi Gerekir

Yatırımcıların, Kripto Para Yükselişlerinde Şunlara Dikkat Etmesi Gerekir

Amerika Birleşik Devletleri ile Çin hükümetinden gelen haberler, kripto para piyasasında öngörülen rallinin bir müddet daha ertelenmesine sebep oldu. Bu süreç içerisinde metaverse ile GameFİ projeleri ön plana çıkmayı başardı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Yatırımcıların, Kripto Para Yükselişlerinde Şunlara Dikkat Etmesi Gerekir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda kripto para piyasasında bir ralli beklentisi meydana gelirken, ABD Başkanı tarafından imza atılan tasarıda Broker tanımlamasının kripto paraları da bağlayacak biçimde genişletilmesi ile bu piyasalarda işlem gerçekleştirenlere vergi raporlama hususunun belirtilmesi, piyasalarda bir tedirginlik yaşanmasına sebep oldu.

 Prim Yapmamış Projelere Dikkat!

Hem Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen hem de Çin hükümetinin sonrasında Hindistan’ın kripto paraları yasaklayabileceğine yönelik çeşitli çalışmaların gelişmesi haberleri beklenen rallinin bir müddet daha erteleneceğe benziyor. Muhtemel ralli de, özellikle de 2021 senesinin başlarında borsalarda listelenmiş, prim yapmamış, iyi bir ekibe ve teknolojiye sahip projeler ön plana çıkacak şekilde hareketlenme yaşayabilir. Alınan bir son dakika haberine göre, daha önce çıkış yapmış projeler değer kazanmayacak demek değil elbette kesinlikle ralli piyasasının bütününe yakınını etkileyecektir elbette.

 Metaverse İle GameFİ Projelerine Son Zamanlarda İlgi Arttı

Kripto para piyasalarında son zamanlarda özellikle de Metaverse başta olmak üzere diğer merkezi bulunmayan finans sistemindeki projelere ilgi arttı Metaverse kısaca bütün dijital dünyalarım bir araya gelmesiyle meydana gelen kurgusal bir evren anlamını taşıyor. Facebook’un adını ‘meta’şeklinde değiştirmesi ise Metaverse Coinlerin de popüler bir hal oluşmasını sağladı. Kurgusal bir evren olan Metaverse ise Şimdilik yalnızca bir hayal. Gelecek zaman içerisinde oluşturulacak olan bu metaverse sanal gerçeklik ya da artırılmış gerçeklik prensipleriyle ulaşılabilecek en son noktaya gelecek. Sanal gerçeklik durumunda şu anda genellikle oyunlar ve kullanılıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP