DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kripto Borsaları Ceo’ları, Düzenleyici Netlik Talep Ediyor!

Kripto Borsaları Ceo’ları, Düzenleyici Netlik Talep Ediyor!

Kripto firmalarının üst düzey yöneticileri, siyasiler tarafından dinleniyor. ABD'de, kripto regülasyonların, inovasyonun önüne geçmeyecek biçimde başlatmak zorunda.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Kripto Borsaları Ceo’ları, Düzenleyici Netlik Talep Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto paralarla ilgili çalışmalara katkı sağlaması açısından bilindik kripto firmalarının üst düzey yöneticileri ifadeye çağırıldı. SEC gibi faaliyet göstermekte olan kurumlar, var olan yasa tasarılarının, bunların pek çoğunu hukuki bir şekilde kapsadığını düşünüyor. Fakat çok daha fazlasını gereksinim var aslında.

ABD‘de Kripto Çalışmaları

Kripto para borsalarının üst düzey yöneticileri, temsilciler meclisi finansal hizmetler komitesi, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki büyük kripto firmalarındaki bazı üst düzey yöneticilerin, milletvekillerini kripto açısından bir düzenleyici perspektifte sağlamaya çağırarak birleşik bir cephe meydana getirdiğine şahit oldu. Amerika Birleşik Devletleri’nde finansal inovasyonın ortaya çıkarmış olduğu güçlüklerini ve avantajlarını anlamak amacıyla bir konuşma gerçekleştiren Circle üst düzey yönetici Jeremy Allaire, FTX CEO’su Sam Bankman, ABD’li milletvekillerine firmalarının hem stablecoin ihraççıları dijital varlık piyasaları olarak karşılaşmış oldukları zorluklar ile ilgili bilgi verdi.

Regülasyonlar, İnovasyonun Önüne Geçmemeli

Komisyondan önce kaleme alınan bir makalede Allaire, Circle’ın kongrenin tabii ihracatçılarının ulusal lisanslama ve federal denetim gayretlerine yardımcı olduğunu ve pek çoğunun artık görmezden gelinmeyecek derecede büyük olduğunu dile getirdi.

Paxos CEO’su Konu İle Alakalı Şu İfadelere Yer Verdi:

“Blockchain tabanlı bir finansal mimari, işlemleri aynı gün içerisinde halledebilir. Karşı taraf riskini azaltabilir ve maliyetli merkezi takas operasyonlarını ortadan kaldırabilir. Bu, piyasa katılımcılarının ve düzenleyicilerin uzlaştırma ile eksikliklerini gerçek zamanlı olarak izlemesini ve düzeltmesini sağlayacaktır. Ticaret uzlaşma döngüsünü kısaltmanın, parçasından yüksek bir öncelik olması gerektiği konusunda hemfikiriz ve bunu mümkün kılmak için agresif bir şekilde çalışıyoruz.”

Dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP