DOLAR

32,3403

0.24%
EURO

35,1088

-0.14%
ALTIN(gr)

2.306,50

1,29%
BİST 100

%
Eskiden Bitcoin Düşmanıydı, BTC İle İlgili Öyle Bir Fiyat Tahmininde Bulundu Ki!

Eskiden Bitcoin Düşmanıydı, BTC İle İlgili Öyle Bir Fiyat Tahmininde Bulundu Ki!

Adeta patlama yaşaması ile beraber Bitcoin, Ethereum ile diğer kripto para birimleri, daha önce bu konsepte karşı olan pek çok kişiyi ikna ederek adeta saf değiştirmelerini sağladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Eskiden Bitcoin Düşmanıydı, BTC İle İlgili Öyle Bir Fiyat Tahmininde Bulundu Ki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bununla beraber aynı zamanda 2021 senesinin büyük bir bölümünde yükseliş ile yoluna devam eden Bitcoin fiyatı, 2022 senesi açısından yapılan pek çok sayıda boğa lehine tahmine rağmen seneye bir düşüş trendi içerisinde başladı.

Ünlü Milyarder Thomas Peterffy: Doların Batması İhtimaline Karşı Bitcoin ve Ethereum Mantıklı Seçenekler Olabilir

Şimdilerde ise daha öncesinde Bitcoin kripto para birimi vadeli işlemlerin ekonomiyi dengesiz bir hale sokacağına yönelik çeşitli uyarılarda bulunan ünlü Wall Street milyarderi Thomas Peterffy, ABD dolarının bir dip yaşaması ihtimalinin ortaya çıkması halinde karşı yatırımcıların Bitcoin veya ikinci sırada yer alan Ethereum kripto para birimlerinden küçük miktarlarda satın almaları gerektiğini vurguladı. Bununla beraber Thomas Peterffy, BTC fiyatının nihayetinde 1 milyon dolara çıkacağını düşündüğünü söyleyen Macar asıllı ünlü Milyarder Thomas Peterffy, Bloomberg’e yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“Bence BTC fiyatı ‘0’a da inebilir ve yine benim görüşüme göre 1 milyon dolara da çıkabilir. Bunu bilemem.”

Dedi.

Totalde 24 milyar dolar gibi devasa bir servete sahip olan ünlü Milyarder Thomas Peterffy, ABD tarafından desteklenen itibari para birimi doların sıkıntıya düşmesi ihtimaline karşı portföylerin %2 ile % 3’ünün kripto paralarda meydana gelmesinin zararlı bir davranış biçimi olacağını söyledi.

 2020 senesinde dünya genelindeki yüksek enflasyon verileri, ünlü yatırımcı Paul Tudor Jones gibi milyarderlerin Bitcoin kripto para birimini satın aldığını durması öyle netice elde ett. BTC fiyatı, 2021 senesinin kasım ayı içerisinde yaklaşık olarak 70 bin dolara kadar çıkmış ve hep kendisine ait bütün zamanların en yüksek seviyesine böylece görmüştü. Geçen ay açıklanan rapora göre ABD’deki enflasyon, 1982 senesinden itibaren görülmemiş seviyelere kadar çıkmış ve bu sebeple de Amerikan Merkez Bankası’nın planlamış olduğu varlık alımı kısıtlamasının ve rekor seviyelerde düşük olan faizlerin yukarı yönlü bir şekilde çekilmesinin hızlanmasına neden olmuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP