DOLAR

32,5913

0.31%
EURO

35,0075

0.09%
ALTIN(gr)

2.457,29

0,88%
BİST 100

%
Poker Masasından Kripto Para Milyarderliğine Uzanan Bir Hayat!

Poker Masasından Kripto Para Milyarderliğine Uzanan Bir Hayat!

Dünyanın en çok kazanan kripto para milyarderi, poker masasında dünyaya geldi. McDonald's çalışanıydı ve 96 milyar dolarlık bir servetin sahibi olmayı başardı. İşte her şey, poker masasında meydana geldi. Dünyanın en büyük kripto para patronunun hikayesini sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Poker Masasından Kripto Para Milyarderliğine Uzanan Bir Hayat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance borsasının patronu ve CEO’su Changpeng Zhao’nun Serveti son 48 saat içerisinde bütün dünyada en çok merak edilen konuların başında geliyor. Servetinin en az 96 milyar dolara çıktığı Bloomberg tarafından açıklandı. Çin asıllı Kanadalı Changpeng Zhao’nun daha önce McDonald’s yazılımcısı ve çalışanı olduğunu anımsatan Bloomberg, kendisini dünyanın en zenginleri listesine çıkmayı başardığını ve Birleşik Arap Emirlikleri yetkililerinin Binance borsasını Abu Dabi’ye taşımaya istekli olduklarını yazdı. Bloomberg milyarderler endeksine göre 11. sıradan giriş yapan 44 yaşındaki Changpeng Zhao, Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg ile dünyanın en ünlü arama motoru Google’ın kurucularından Larry Page Sergey Brin’e Çok yaklaştı.

Milyarderler listesinde Facebook kurucusu mlMark Zuckerberg, 124 milyar dolar ile 5. sırada ve Larry Page ise 122 milyar dolar ile 6. sırada, Sergey Blin ise 118 milyar dolarla 7. Sıradaki yerini aldı.

 Bloomberg:  Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Serveti Daha Çok Olabilir

Bloomberg, binance borsasında %90’lık paya sahip olduğu tahmin edilen Changpeng Zhao’nun servetinin ise 96 milyar dolardan çok daha fazla olabileceğini bunun sebebi ise hesaplamaya Zhao’nun elindeki Bitcoin ile Binance coin dahil olmak üzere kripto paraların katılmadığını ve Binance’nin geçen sene % 1300 oranında değer kazancı yaşadığını aktardı.

Sadece 2021’de 20 Milyar Dolar Elde Etti

Bloomberg’in işlem ücretleri ile işlem hacmi verilerinden elde etmiş olduğu hesaplamalara göre Binance, 2021 senesi içerisinde en az 20 milyar dolar elde etti. Bu rakam ise 50 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Coinbase Global’in tahmini olarak 2021 senesi gelirinin yaklaşık olarak 3 katı kadar nokta Binance CEO’sunun yapmış olduğu açıklamalara göre Binance borsasında işlem hacmi 1 gün içerisinde 170 milyar dolara kadar çıkabiliyor. Sakin bir günde ise 40 milyar dolarlık bir işlem gerçekleştiriliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP